Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistöpäällikkö

Kymen Seudun Osuuskauppa, Tukitoiminnot Kouvola

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) on kymenlaaksolaisten oma osuuskauppa, joka harjoittaa marketkauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppaa, autokauppaa, rauta- ja puutarhakauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa. Osuuskauppamme on toimialueensa suurin kaupan- ja palvelualan työnantaja, ja lähes sadassa toimipaikassamme työskentelee 1500 vahvan ammattitaidon ja hyvän työvireen omaavaa eri alojen osaajaa.

Isännöintipäällikkömme siirtyessä eläkkeelle kuluvan vuoden aikana, haemme nyt Kymen Seudun Osuuskauppaan kiinteistöpalveluihin Kouvolaan

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kiinteistöjen ylläpitopalveluiden johtamisesta ja kehittämisestä.

Kiinteistöpäällikkönä vastaat Kymen Seudun Osuuskaupan kiinteistöjen ylläpitopalveluista. Vastuullasi on koko kiinteistöjen ylläpitoprosessi, johon kuuluvat mm. kiinteistöhallinnon hoitaminen, kiinteistöjen ylläpitotoiminnan suunnittelu, järjestäminen ja toteuttaminen, oman kiinteistön ylläpito-organisaation johtaminen, sidosryhmäyhteistyö, kiinteistöjärjestelmien kehittäminen, kiinteistöturvallisuus, ympäristöasiat ja vuokraustoiminta.

Sinulla on tehtävään soveltuva kiinteistöalan korkeakoulututkinto tai muu vastaava alan ammatillinen tutkinto ja vähintään viiden vuoden työkokemus kiinteistöjen ylläpidon päällikkö- tai johtotason tehtävistä sekä osaamista rakennusautomaatiojärjestelmistä. Lisäksi arvostamme käytännön työkokemusta esimerkiksi isännöinti- tai kiinteistönhoitotehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa, hyvää paineensietokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle vaativan ja kehittyvän kiinteistöpäällikön työtehtävän menestyvässä alueosuuskaupassa, S-ryhmän osaamisverkoston työsi tueksi sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Lisäksi käytössäsi ovat Kymen Seudun Osuuskaupan ja S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut, joita voit hyödyntää ympäri Suomea. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Lähde: sok.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin