Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluesimies

KYMENLAAKSON SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN KY Kotka

Palveluesimies toimii sairaalahuoltajien lähiesimiehenä Kymenlaakson keskussairaalassa. Työtehtävät koostuvat asiakasyhteistyöstä, puhtauspalveluiden organisoinnista, sijaisjärjestelyistä, työvuorosuunnittelusta, rekrytoinneista, henkilöstöhallinnosta ja laadunseurannasta. Arvostamme Kymsote-Kiinteistöt Oy:ssä henkilöstömme työhyvinvointia, jonka vuoksi yhtenä tärkeänä tehtävänä on työhyvinvointijohtaminen ja sen kehittäminen. Työtehtävissä tarvitaan määrätietoista otetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoja.

Odotamme palveluesimieheltä palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyisyyttä sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja ja kustannustehokasta ajattelua. Toivomme palveluesimiehiltämme aktiivisuutta työyhteisömme kehittämisessä ja eteenpäinviemisessä. Toivomme saavamme sinusta osaavan ja asiantuntevan lisän toimivaan ja kehittyvään tiimiimme.

Työtehtävät edellyttävät kokemusta puhtauspalvelualan työ- ja esimiestehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. siivousteknikko tai restonomi AMK.
WWW-osoitehttp://www.kymsote.fi
YhteystiedotTarja Pikarinen, palvelupäällikkö, p. 044 223 1815, sähköposti tarja.pikarinen@kymsote.fi
Työpaikan osoite48210 KOTKA
PalkkausAVAINTA TESin mukainen
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy26.01.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMSOTE-07-3-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10578622
Työnantajan viiteKYMSOTE-07-3-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin