Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

KYMENLAAKSON SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN KY Hamina

Haminassa sijaitseva Hoiku kuuluu Kymsoteen ja tuottaa laitoskuntoutusta koko Kymenlaakson alueen asiakkaille. Hoikussa on viisi eri osastoa, joilla kullakin on asiakastarpeen mukaan määritelty toimintamalli. Hoikussa on pitkä kokemus laatutyöstä ja asiakasprosessien jatkuva päivitys tuo vahvaa laatua asiakkaiden hoitoon ja kuntoutukseen sekä tukee työntekoa. Haemme nyt 2 sairaanhoitajaa osastolle, jossa hoidetaan sotainvalidiasukkaita ja -kuntoutujia sekä asumispalvelujen asiakkaita mm. omaishoidettavien lomajaksot ja kotihoidon intervallit.

Sairaanhoitaja toteuttaa osastotyössä aktiivisesti kuntouttavaa hoitotyötä ja osallistuu yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa eri asiakasryhmien asiakkaiden toimintakyvyn arviointiin, suunnitteluun ja kuntoutukseen. Sairaanhoitaja saa osastoilla vahvan tuen monilta eri ammattiryhmiltä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen pätevyys. Kymsotelainen työskentelee tartuntatautilain mukaisesti rokotettuna.

Huomioimme sinut haussa myös, jos olet juuri valmistumassa.
WWW-osoitehttp://www.kymsote.fi
YhteystiedotPalveluesimies Anna Väisänen p. 040 5474 119, anna.vaisanen@kymsote.fi
Työpaikan osoite49400 HAMINA
PalkkausKVTES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.05.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMSOTE-01-37-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty19.04.2021
Ilmoitusnumero10710342
Työnantajan viiteKYMSOTE-01-37-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin