Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä

KYMENLAAKSON SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN KY Kouvola

Lämpimästi tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä mukavassa työyhteisössä.

Tehtävä sijoittuu mielenterveys-ja päihdeavopalveluiden sosiaalityöhön, toimialana erityisesti päihdehuolto. Työskentelet osana muuta mielenterveys-ja päihdeavopalveluiden kokonaisuutta. Työpiste on mielenterveys- ja päihdepoliklinikan yhteydessä. Mielenterveys- ja päihdeavopalveluiden sosiaalityön tiimiin kuuluu neljä sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa.

Mielenterveys- ja päihdeavopalveluidensosiaalityö on osa aikuisten monialaisia palveluja. Työ tapahtuu monialaisena työskentelynä sosiaali- ja terveydenhuollon verkostoissa.

Tehtävään haetaan päihdesosiaalityöstä ja laajemmin päihdehuollosta kiinnostunutta henkilöä. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua toimintojen kehittämiseen. Kollegoiden vahvaa tukea on tarjolla, vaikkakin työ edellyttää kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Jos koet olevasi etsimämme mielenterveys- ja päihdehuollosta innostunut, yhteistyökykyinen sosiaalityön osaaja, jätä hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi ja vahvuuksistasi.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus: Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen kelpoisuus eli ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilölain 12§ 1 mom. mukaiset edellytykset. Tehtäväkohtainen palkka on 3468,74 euroa. Tehtävä on määräaikainen ja on kestoltaan vuoden mittainen.
WWW-osoitehttp://www.kymsote.fi
YhteystiedotSatu Taiveaho-Virtanen, p. 040 661 9971
satu.taiveaho-virtanen@kymsote.fi
Työpaikan osoite45100 KOUVOLA
Palkkaus3468,74 euroa.
Työ alkaa15.02.2021, 15.2 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy29.01.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMSOTE-05-4-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579542
Työnantajan viiteKYMSOTE-05-4-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin