Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Apulaisosastonhoitaja, Pielavesi

Kys Kuopion yliopistollinen sairaala Pielavesi

Hei sinä hoitotyön ammattilainen, jota kiinnostaa toimiminen ja kehittyminen lähiesimiestehtävissä! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään työyksikön hoitotyötä sekä omaa osaamistasi.

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon liikelaitoksen (Kysteri) Nilakan palveluyksikössä on haettavana apulaisosastonhoitajan toimi, Pielaveden terveysaseman vuodeosastolla.

Nilakan palveluyksikköön kuuluvat Keiteleen, Pielaveden, Tervon ja Vesannon kunnat. Kuntien peruspalvelut ovat toimivat ja asenne perusterveydenhuollon kehittämiseen on myönteinen. Kaikissa kunnissa on ajanmukaiset toimivat terveysasemat.

Pielavedellä toimii 25-paikkainen vuodeosasto, jossa hoidetaan Nilakan palveluyksikön alueella asuvia akuuttihoitoa tarvitsevia potilaita.

Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan työparina. Keskeistä hänen työssään on hoitotyön toiminnan ja ammatillisen osaamisen kehittäminen näyttöön perustuen. Apulaisosastonhoitaja osallistuu myös kliiniseen hoitotyöhön ja vastaa erikseen sovituista hallinnollisista tehtävistä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Arvostamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, organisointikykyä, kehittämisosaamista sekä muutosvalmiutta. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus lähiesimiestyöstä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn perusterveydenhuollon yksikössä.
Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto (maisterin tai kandidaatin tutkinto) tai sosiaali- ja terveysalan johtamisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK) ja laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä kokemus lähijohtamisesta.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Toimea täytettäessä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS
WWW-osoitehttp://www.psshp.fi
YhteystiedotKiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Mervi Kärkkäinen, p. 044 17 1065 ja ylihoitaja Arja Tikkanen, p.04 4717 1002. Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(at)kuh.fi.
Työpaikan osoiteSavikontie 15, 72400 PIELAVESI
PalkkausKVTESin mukainen
Työ alkaa15.02.2021, 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/331747/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579399
Työnantajan viite331747

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin