Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Terveyskeskuslääkäri, Rautavaara

Kys Kuopion yliopistollinen sairaala Rautavaara

Haluaisitko toimia pienen kunnan lääkärinä paikassa, jossa todella arvostetaan aitoa lääkärin työtä? Jos haluaisit päästä osaksi ammattitaitoista, joustavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, tämä paikka voi olla sinun!

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysterin Koillis-Savon palvelukeskuksessa, Rautavaaran terveysasemalla on haettavana terveyskeskuslääkärin virka.

Koillis-Savon palvelukeskus vastaa Kaavin ja Rautavaaran asukkaiden perusterveydenhuollosta. Rautavaara on hieman alle 1700 asukkaan kunta, josta on matkaa Kaaville noin 70 ja Kuopioon noin 100 kilometriä. Rautavaaran terveysasemalla toimii lääkäreiden ja hoitajien vastaanotot, neuvolat, suun terveydenhuolto ja kuntoutus. Vuodeosasto sijaitsee Kaavilla.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto. Soveltuva erikoislääkärin tutkinto katsotaan hakijalle eduksi. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Viran osalta noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Palkkatoiveet huomioidaan ja tarvittaessa autetaan asunnon löytämisessä.
WWW-osoitehttp://www.psshp.fi
YhteystiedotHaku virkaan tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja virasta antaa toimitusjohtaja Ritva Vitri, p. 044 717 1210.
Työpaikan osoiteKotitie 4, 73900 RAUTAVAARA
PalkkausKysterin oman paikallissopimuksen mukaan
Työ alkaa01.11.2019, 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/250188/fi_FI
Ilmoitus jätetty10.09.2019
Ilmoitusnumero10094539
Työnantajan viite250188

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin