Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kattohuollon ammattilainen Vantaalle

La Kattohuolto Oy Vantaa

Pidätkö itsenäisestä ulkoilmatyöstä? Haluatko olla mukana luomassa työsi avulla terveellistä ja hyvää sisäilmaympäristöä Suomeen?

Haemme kattohuollon ammattilaista Vantaalle

Haemme nyt kattohuollon ammattilaista Vantaalle. Teet laajempia kattojen korjauksia ammattitaitoisesti pääasiassa bitumi-, PVC- ja peltikatoille. Työsi on itsenäistä ja vastuullista ja tehtäväsi on vakituinen.

Odotamme sinulta kokemusta kattohuolloista ja -korjauksista. Osaamisesi lisäksi meille on tärkeää oikea asenne. Mielestämme osaamista täydentää hyvin oma-aloitteisuus ja halu oppia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä vahvan tuen työhösi. Myös henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurietu sekä työterveyshuolto kuuluvat pakettiin. Pidämme henkilöstömme osaamisesta hyvää huolta, joten meillä sinun on mahdollista osallistua myös lisäkoulutukseen.

Soita ja kysy tehtävästä lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Frestadius puh. 050 448 1370.

Täytäthän hakemuksesi rekryalustallamme rekry.la-kattohuolto.fi mahdollisimman pian ja viimeistään 8.6. mennessä, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Katso lisätietoa meistä nettisivuiltamme www.la-kattohuolto.fi (http://www.la-kattohuolto.fi/).

Tule töihin nuorekkaaseen ja kasvavaan yritykseemme!

LA Kattohuolto on osa Nordic Waterproofing -konsernia ja vastaa kattohuolloista ja -korjauksista Suomessa. Olemme toimineet vuodesta 2010 ja työllistämme noin 70 henkilöä kuudessa toimipisteessä. Lisäksi meillä on neljä franchising-periaatteella toimivaa kumppaniyritystä. Lisätietoa saat osoitteesta www.la-kattohuolto.fi (https://la-kattohuolto.fi/)

Nordic Waterproofing Group on yksi Euroopan johtavista rakennuksiin ja infraan kohdistuvien vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista. Suomen markkinoilla toimimme kuudella brändillä, jotka edustavat alansa kärkeä: Kerabit (https://www.kerabit.fi/), (katto- ja vedeneristystuotteet), AL-Katot (https://www.al-katot.fi/) ja KerabitPro (https://kerabitpro.fi/) (katto- ja vedeneritysurakointi), SPT-Painting (https://spt-painting.fi/) (lattia- ja laivankansipinnoiteurakointi) ja LA Kattohuolto (https://la-kattohuolto.fi/) (huollot, pinnoitukset ja korjaukset). Lisätietoa saat osoitteista www.nwsuomi.fi (https://nwsuomi.fi/).
WWW-osoitehttp://www.la-kattohuolto.fi
YhteystiedotKimmo Frestadius, kimmo.frestadius@la-kattohuolto.fi
Työpaikan osoiteRälssitie 6, 01510, Vantaa, 01510 VANTAA
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy14.06.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.la-kattohuolto.fi/jobs/883012-kattohuollon-ammattilainen-vantaalle
Ilmoitus jätetty23.05.2020
Ilmoitusnumero10355445
Työnantajan viite159411

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin