Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Lääkärikeskus Aava Oy Helsinki

Suomalainen Lääkärikeskus Aava on edistänyt terveyttä ja hyvinvointia jo yli 50 vuotta. Elämäntyönämme on asiakkaidemme hyvinvointi ja terveys, huolenpitomme kantaa läpi koko ihmisen elämän. Perheyrityksenä olemme Suomen ystävällisin lääkärikeskus, jossa toimii yli 1000 ammattilaista, 16 toimipisteessä, 12 paikkakunnalla. Kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme viisaasti ja välittäen.

Konserniin kuuluvat lisäksi Uudenmaan Seniorikodit sekä osakkuusyritykset Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema ja Docrates Syöpäsairaala. Lisätietoa kotisivuiltamme www.aava.fi

Haemme Lääkärikeskus Aava Kampin GastroLääkärit/toimenpideosastolle

SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Oletko kiinnostunut työskentelemään maha-ja suolistoalueen tähystyksissä, gastrokirurgisissa sekä urologisissa toimenpiteissä lääkärin työparina?

Työ on kokopäivätyötä ja työaikaan kuuluu päivä- sekä iltavuoroja.

Työ alkaa 1.10.2020, koeaika ja palkkaus TES:n mukaisesti. Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme Sinulle kehittyvän työpaikan luotetussa suomalaisessa perheyrityksessä huikeilla työsuhde-eduilla sekä tavoitteellisen työympäristön aivan Helsingin ytimessä. Kampin sairaalan GastroLääkärit-osasto tarjoaa sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mm. maha- ja suolistoalueen tähystyksissä, gastrokirurgiassa, urologisissa pientoimenpiteissä sekä verisuonten vaahtoruiskutuksissa.Tehtävä on monipuolinen ja vastuullinen.

Odotamme Sinulta
- suoritettua sairaanhoitajan laillistettua tutkintoa sekä työkokemusta gastroenterologiasta että urologiasta
- että kerrot, miten toteutat tavoitteellista ja asiakaskeskeistä palveluasennetta sekä - joustavuutta työajoissa että hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
- reipasta työotetta, kerro miten tämä ilmenee toiminnassasi
- esimerkkiä organisointikyvystä ja oma-aloitteellisuudesta
- tuntemusta ja hallintaa kivun hoidossa käytettäviin lääkkeisiin sekä käytännön - kokemusta kivun arviointi- ja hoitomenetelmistä.

Yhteydenotot ja lisätiedustelut sähköpostitse tiimipäällikkö Paula Karjalainen, paula.karjalainen@aava.fi huomioithan ystävällisesti vastausviiveen kesäloman ajan.
WWW-osoitehttp://aava.fi
YhteystiedotTiimipäällikkö Paula Karjalainen, paula.karjalainen@aava.fi, huomioithan ystävällisesti vastausviiveen kesäloman ajan.
Työpaikan osoiteAnnankatu 32, 00100 HELSINKI
Palkkaussopimuksen mukaan, tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2020
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi jo nyt ansioluetteloineen, kuitenkin viimeistään 31.8.2020 mennessä nettisivujemme kautta,osoite alla.

Haastattelut toteutetaan syyskuun aikana.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.aava.fi/yritys/avoimet-tyopaikat
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388063

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin