Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja, Turku Hansa

Lääkärikeskus Aava Oy Turku

Sairaanhoitaja, Aava Turku Hansa

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Työ sisältää sairaanhoitajan itsenäistä vastaanottoa sisältäen mm. lääkehoidon toteuttamista, haavahoitoja ja rokottamista, akuuttihoitotyötä, toimenpiteissä ja tähystystutkimuksissa avustamista sekä muita monipuolisia sairaanhoidollisia tehtäviä.
Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta, vastuullisuutta sekä hyviä vuorovaikutus - ja tiimityöskentelytaitoja. Sinulla on kyky organisoida ja toimia itseohjautuvasti. Osaat säilyttää ammattimaisen työskentelytyylin myös kiireen ja paineen alla.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, viihtyisän työympäristön ja monipuolisen työnkuvan, mukavat työkaverit, ammatillisen tuen sekä hyvät henkilöstöedut.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 8.8.mennessä sähköpostilla paula.arvilommi@aava.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaanhoitaja Armi Jortikka, armi.jortikka@aava.fi tai projektipäällikkö Oili Karlsson, oili.karlsson@aava.fi, puh. 045 1043943.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!Millainen työpaikka Aava on?

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, esimerkiksi viime vuoden aikana olemme avanneet 5 uutta toimipistettä.
Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja "kyllä hoituu"-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.
Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.
WWW-osoitehttp://aava.fi
YhteystiedotRAJALA ULLA MARKETTA, Puh: 0505945703, HR-asiantuntija, ulla.rajala@aava.fi
Työpaikan osoiteYliopistonkatu 20, 20100 TURKU
PalkkausTES
Työ alkaaHeti
Työaika2-vuorotyö, myös ilta- ja viikonloppuja
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty27.07.2021
Ilmoitusnumero10868496

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

59 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin