Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Esteettinen sairaanhoitaja

Lääkärikeskus Estetic Tampere Oy Tampere

Esteettinen sairaanhoitaja sopimusyrittäjäksi

Kiinnostaako monipuolinen työ esteettisten hoitojen parissa? Oletko parhaimmillasi asiakaspalvelutyössä ja onko esteettinen ala intohimosi? Tervetuloa Nordic Med Spa:n kasvavaan ja innostuneeseen joukkoon! Nordic Med Spa on vuonna 2020 avattu medikaaliseen ihonhoitoon ja esteettisiin hoitoihin erikoistunut lääkäriasema, joka toimii Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Hyvinkäällä. Toiminnan laajentuessa haemme sopimusyrittäjiä Helsinkiin ja Tampereelle.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta esteettisistä pistoshoidosta sekä soveltuvaa terveysalan koulutusta (vähintään alempi korkeakoulututkinto). Toimenkuvaasi kuuluvat tehokkaat medikaaliset kasvohoidot, esteettiset hoidot kuten täyteainehoidot, mesolanka-, PRP- ja mesoterapiahoidot sekä laitehoidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, tarkkuutta sekä halua kehittyä alalla. Arvostamme esteettistä silmää sekä sosiaalisen median ja sähköisen viestinnän työkalujen hyvää hallintaa.

Tarjoamme sinulle:
- Laadukkaat työvälineet
- Perehdytystä ja tarvittaessa lisäkoulutusta toimenkuvaan liittyviin työtehtäviin.
- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Henkilökuntamme kouluttautuu säännöllisesti sekä Suomessa omassa koulutuskeskuksessamme että ulkomailla osallistumalla keskeisiin alan kongresseihin (IMCAS Pariisi, AMWC Monaco)
- Ammattitaitoisen ja työstään innostuneen lääkärivetoisen asiantuntijatiimin ympärillesi
- Henkilöstöedut

Sopimusyrittäjänä voit itse vaikuttaa palkkaukseesi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@nordicmedspa.fi otsikolla "Esteettinen sairaanhoitaja Helsinki / Tampere". Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla tiina.ahtiainen@nordicmedspa.fi.
WWW-osoitehttp://www.nordicmedspa.fi
YhteystiedotTiina Ahtiainen, tiina.ahtiainen@nordicmedspa.fi
Työpaikan osoite33200 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2021 klo 16:00
Jätä hakemusrekry@nordicmedspa.fi
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694006

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin