Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tulevaisuuden huippumyyjä

Laattacenter Oy Turku

Laattacenter Oy on kasvava, vakavarainen perheyritys. Olemme Laattapiste Oy:n jälleenmyyjä Turun alueella ja tukenamme ovat Laattapisteen vahva brändi sekä alan korkealaatuisimmat tuotteet. Kauttamme löydät kaikki märkätilaratkaisut, yksittäisistä tuotteista aina avaimet käteen palveluun. Lisää tuotteistamme ja palveluistamme löydät osoitteesta www.laattapiste.fi.
 
Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt Turun-myymäläämme tähän pelastustyöhön tuloshakuisia ja palveluhenkisiä osaajia.  
 
TULEVAISUUDEN HUIPPUMYYJÄ  
 
Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!  
 
Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi, merkonomi tai sisustusalan osaaja, joko vastavalmistunut, kokenut kettu tai alaa vaihtava. Meillä on tilaa monenlaiselle osaamiselle!  
 
Odotamme, että sinulla on vahva myynnillinen asenne ja että olet aurinkoinen, palveleva persoona. Kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä sekä erityisesti ratkaisumyynnistä helpottaa tehtävään hyppäämistä. Menestyäksesi työssäsi tarvitset myös hyvää oppimiskykyä ja kunnianhimoa.  
Perehdytysohjelmamme on erittäin kattava, ja aloittaessasi työsi saat kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn koulutuksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme.  
 
Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kylpyhuoneratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaillemme. Työsi tulee olemaan haastavaa, mutta annamme sinulle valmiudet työssä onnistumiseen ja tuemme sinua urallasi.  
 
Tarjoamme kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen kiinteän kuukausipalkan hieman korotettuna sekä myynnillisiin onnistumisiin sidotun bonusjärjestelmän. Onnistumisiesi kautta voimme laajentaa työnkuvaasi ja pääset kasvamaan työssäsi sekä kasvattamaan ansiotasoasi.  
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa yrityksemme tunteva Arespartnersin konsultti Kari Kuosmanen, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 2.7. ja ma 16.7. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi ma 30.7.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä mahdollisesti haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!  
 

Lähde: arespartners.fi

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin