Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Paikkatietoinsinööri

Lahden kaupunki Lahti

Paikkatietopalvelut-tiimimme rajapinnassa on havaittu PAIKKATIETOINSINÖÖRIN kokoinen aukko. Vakituisessa työsuhteessa pääset mukaan kehittävään ja kehittyvään joukkoomme Samin ja H-P:n työkaveriksi.

Valittava henkilö vastaa kaupunkimallityön ylläpidosta ja kehittämisestä. Hän ohjaa ja koordinoi maastotietojen keruuta ja tähän liittyvää kehitystä. Valittava henkilö osallistuu myös paikkatietojärjestelmämme pääkäyttäjä-, projekti- ja koulutustehtäviin.

Lahden paikkatietokokonaisuus on koko Suomenkin mittakaavassa katsottuna huipputasoa ja kouluttautumismahdollisuudet hyvät. Halusimme mainita ilmoituksessa hyvästä työilmapiiristämme, mutta kävi ilmi, että tehtävässä joutuu ajoittain sietämään myös kuivaa insinöörihuumoria.

Työn aloitusaika on 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan amk- tai maanmittausalan ylempi amk-tutkinto. Eduksi luetaan kokemus vastaavista tehtävistä sekä kaupunkisuunnittelun ja maastomittauksen tehtävien tuntemus. Myös vastavalmistuneet, aihealueesta kiinnostuneet hakijat ovat tervetulleita hakemaan paikkaa. Edellytämme hyvää ICT-osaamista, innostusta kaupunkimallin ylläpitoon ja ylläpitoprosessin kehittämiseen mukaan lukien maastomittauksen prosessit sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lähetä datasi koneluettavassa muodossa Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 30.9.2019 klo 15.00.

Maankäytön ja aluehankkeiden vastuualue on noin 60 henkilön aktiivinen ja yhteistyöhön panostava työyhteisö. Maankäyttö ja aluehankkeet vastaavat muun muassa kaavoituksesta, maapolitiikasta, paikkatiedoista ja kiinteistönmuodostuksesta. Paikkatietopalvelujen ryhmässä on 21 henkilöä ja se sisältää myös maastomittauspalvelut.
WWW-osoitehttp://www.lahti.fi
YhteystiedotPaikkatietopäällikkö Aija Holopainen, puh. 050 555 9101, aija.holopainen(at)lahti.fi
Työpaikan osoiteAskonkatu 2, 15100 LAHTI
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaa1.12.219 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/236806/fi_FI
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10097094
Työnantajan viite236806

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin