Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Peruskoulun lehtori, historia ja yhteiskuntaoppi

Lahden kaupunki Lahti

Haemme Lähteen peruskouluun HISTORIAN JA YHTEISKUNTAOPIN LEHTORIN viransijaista ajalle 10.8.2020 - 31.12.2020.

Elokuussa Launeen koulun toiminta siirtyy uuteen monitoimitaloon ja koulun nimi muuttuu Lähteen kouluksi. Monitoimitalossa on uuden opetussuunnitelman mukaiset tilat. Monitoimitaloon tulee peruskoulun (1-9 lk) lisäksi päiväkoti, esiopetus, nuorisotilat ja oppilashuollon palveluita. Oppilaita (0-9 lk) Lähteen monitoimitalossa työskentelee noin 900 ja tämän lisäksi päiväkodissa tulee olemaan noin 100 lasta. Henkilökuntaa Lähteen monitoimitalossa tulee toimimaan reilusti yli sata.

Osa monitoimitalon tiloista on perinteisiä luokkahuoneita ja osa avoimia/muunneltavia oppimistiloja, mitkä tukevat erityisesti yhteisopettajuutta. Monitoimitalo yhdistyy jo käytössä olevaan Laune-halliin. Monitoimitaloon tulee myös toinen liikuntasali, Lähde-halli.

Monitoimitaloon tulee opetussuunnitelman mukaiset käsityötilat, jotka tukevat uuden yhteisen käsityön opetusta. Käsityötilat tulevat osaksi Arthouse-aluetta, missä on myös kuvataiteen ja kotitalouden tilat. Arthousen yhteydessä toimii myös nuorisotilat. Toimintaamme ohjaavat arvot ilo, yhdessä ja kohtaaminen, sekä sloganimme "unelmoin, innostun, onnistun".

Kelpoisuusvaatimuksena on historian ja yhteiskuntaopin lehtorin kelpoisuus. Hakijalta toivotaan kokemusta yhteisopettajuudesta ja tiimityöskentelystä. Eduksi luetaan myös hyvät tietotekniset sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Koulun toiminta perustuu tiimityöskentelyyn ja yhteisopettajuuteen.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole tehtävä voidaan täyttää hakijalla, jolla ei ole kelpoisuutta virkaan. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 27.7.2020 klo 15.00.

Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 25 koulussa. Oppilaita on yli 10300, opettajia ja avustajia yli 1100.
WWW-osoitehttp://www.lahti.fi
YhteystiedotApulaisrehtori Jukka Manninen puh. 050 387 9719
Työpaikan osoiteAjokatu 168, 15610 LAHTI
PalkkausOVTES:n mukaan
Työ alkaa10.8.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy27.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/304183/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395759
Työnantajan viite304183

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin