Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennustutkija

Lahden kaupunki Lahti

Haemme Kaupunginmuseolle RAKENNUSTUTKIJAA sijaisuuteen ajalle 1.9. - 31.12.2020. Tehtävä täytetään ensin sijaisuutena, minkä jälkeen tehtävä vapautuu vakinaista täyttöä varten 1.1.2021 alkaen.

Rakennustutkija sijoittuu museon tutkimus- ja kulttuuriympäristöyksikköön, jossa työskentelee tutkimuspäällikön lisäksi kaksi rakennustutkijaa, arkeologi, korjausrakentamisen asiantuntija, aluetaidemuseotutkija sekä maakuntamuseotutkija. Lahden museot uudistuvat voimakkaasti lähivuosina uusien näyttelytilojen avautumisen sekä useiden työtehtävien uudelleenjärjestelyjen myötä. Lahdessa pääset kehittämään omaa työtäsi osana nuorekasta ja innovatiivista työyhteisöä.

Rakennustutkija on osallisena Päijät-Hämeen kuntien maankäyttöhankkeissa, suojelukohteiden korjausrakentamishankkeissa sekä purkulupien ja avustushakemusten käsittelyssä. Hän huolehtii yhdessä museon tutkimus- ja kulttuuriympäristöyksikön muiden asiantuntijoiden kanssa siitä, että kulttuuriympäristön arvot ja kulttuuriperintö laajasti ymmärrettyinä otetaan huomioon ihmisten elinympäristöjen suunnittelussa. Keskeisimpiin työtehtäviin kuuluvat viranomaislausuntojen ja kannanottojen kirjoittaminen, viranomais- ja muihin maankäyttöneuvotteluihin osallistuminen sekä maastokatselmusten tekeminen. Viranomaistehtävien lisäksi työhön kuuluvat kulttuuriympäristötiedon tallentaminen ja dokumentaatio tietojärjestelmiin sekä neuvonta- ja asiantuntijatehtävät ja yhteistyö alueen muiden toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on rakennustutkijan tehtävien hoitoon soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää riittävää alan työkokemusta, hyvää perehtyneisyyttä rakennettuun kulttuuriympäristöön ja sen vaalimisen periaatteisiin ja käytäntöihin sekä lainsäädäntöön. Lisäksi edellytetään hyviä esiintymis- ja neuvottelutaitoja, kokemusta tietokantatyöstä sekä paineensietokykyä. Tehtävässä on 2 kk koeaika.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 10.6.2020 klo 15.00.
WWW-osoitehttp://www.lahti.fi
YhteystiedotHannu Takala 050 559 4158, hannu.takala@lahti.fi; Päivi Siikaniemi 050 518 4590, paivi.siikaniemi@lahti.fi
Työpaikan osoiteSaimaankatu 11, 15140 LAHTI
PalkkausTehtäväkohtainen palkka 2 646,27 €/kk
Työ alkaa1.9.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.06.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/292937/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354786
Työnantajan viite292937

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin