Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Valvontainsinööri

Lahden kaupunki Lahti

Tule VALVONTAINSINÖÖRIKSI toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan Lahden kaupungin kaupunkiympäristön rakennusvalvontaan.

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus - ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Valvontainsinööri työskentelee yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

Valvontainsinöörinä vastaat itsenäisesti rakennustyönaikaisesta ja jatkuvasta valvonnasta aluejaon mukaisesti Lahden rakennusvalvonnassa. Johdat aloitus- ja seurantakokouksia sekä vaihe- ja loppukatselmuksia maankäyttö- ja rakennuslain sekä asetusten edellyttämässä laajuudessa. Osana tehtäviäsi ovat rakennesuunnitelmien vastaanottaminen sekä vastaavien työnjohtajien hakemusten käsittely ja erityissuunnittelijoiden hyväksyminen. Neuvot ja ohjaat aktiivisesti rakennuttajia, rakentajia sekä suunnittelijoita rakennushankkeen eri vaiheissa. Tuet vastuualueesi lupakäsittelijää työssään. Esimiehenäsi toimii rakennustarkastaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva talonrakennuksen insinööri tai insinööri AMK tutkinto sekä laaja-alainen kokemus rakennesuunnittelusta ja /tai työmaakokemus. Viran hoitaminen edellyttää hyvää neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä.

Valvontainsinöörinä olet paljon kanssakäymisissä erilaisten ihmisten kanssa, joten tarvitset työssäsi esiintymisvarmuutta, hyviä viestintätaitoja sekä ajantasaisia IT-taitoja. Käytössämme on Trimble Locus rakennusvalvontaohjelma ja siihen liittyvä sähköinen lupa-asiointi. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman ajoneuvon käyttöä työssä.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Hakija voi esittää myös palkkatoivomuksen. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 22.02.2019 klo 15.00 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.lahti.fi
YhteystiedotRakennuslupapäällikkö Markku Sivonen puh. 050 383 6486, markku.sivonen@lahti.fi
Rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen puh. 044 482 6080, mika.kemppainen@lahti.fi
Työpaikan osoiteAskonkatu 2, 15100 LAHTI
PalkkausTS:n mukaan - palkkatoiveen voi esittää
Työ alkaa01.03.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.02.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/212702/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846752
Työnantajan viite212702

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin