Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuorovaikutussuunnittelija

Lahden kaupunki Lahti

Etsimme kunnallistekniikan vastuualueelle VUOROVAIKUTUSSUUNNITTELIJAA 6.4.2020 alkaen ylläpitämään verkkoja viranhaltijoiden ja asukkaiden välillä sekä kääntämään insinöörin pulputusta suomeksi.

Kunnallistekniikan palvelualue vastaa Lahden kaupungin kadunpitoon, liikennesuunnitteluun, satamiin ja viheralueisiin liittyvistä tehtävistä. Haluamme tehdä työtämme yhteistyössä asukkaiden kanssa. Huomasimme kuitenkin, että viestiessämme asukkaille heittelemme viehettämme summamutikassa kaislikkoon, joten päätimme tehdä laiturille tilaa uudelle ammattilaiselle.

Rooliisi vuorovaikutussuunnittelijana kuuluu kunnallistekniikan viestinnän kehittäminen ja koordinointi sekä monikanavainen ulkoinen ja sisäinen viestintä eri sidosryhmille. Tehtävänäsi on parantaa suunnitteluun liittyvää vuorovaikutusta. Hallitset pyyntivälineet monipuolisesti, sillä työhösi kuuluu mm. sisällön tuottamista eri viestintäkanaviin sekä asukas- ja yleisötilaisuuksien ja työpajojen järjestämistä. Toivomme myös saaliin perkaamisen olevan sinulle tuttua, sillä palautteen kerääminen ja kokoaminen on osa työnkuvaasi.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta ja aitoa halua kehittää Lahtea asukaslähtöisenä ympäristökaupunkina. Tehtävässäsi saat ideoida, luoda uutta ja kehittää kaupunkilaisten vaikuttamisen tapoja. Tärkeintä työssäsi on laskea verkot oikeaan aikaan oikeaan paikkaan varmistaen, että kaupunkilaiset saavat tietoa ajankohtaisista muutoksista ajoissa ja suunnittelijat käyttäjänäkökulmaa työnsä tueksi. Tarkempi työnkuvasi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Toivomme, että koulutuksesi kautta olet perehtynyt esimerkiksi seuraaviin teemoihin: vuorovaikutus- ja viestintä, demokratia- ja osallisuus, palvelu- ja kaupunkimuotoilu.

Odotamme sinulta monipuolista viestintäosaamista sekä vuorovaikutus-, yhteissuunnittelu- ja palvelumuotoilumenetelmien tuntemusta. Lisäksi etua on esiintymiskokemuksesta ja erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä sekä kaupunkisuunnittelun ja infrarakentamisen tuntemuksesta. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Haastattelut tehtävään pidetään 18.3. ja 19.3.

Lähetä kalastuslupahakemuksesi Kuntarekry-järjestelmän kautta 9.3.2020 klo 9.00 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.lahti.fi
Yhteystiedotkaupungininsinööri Jukka Lindfors, jukka.lindfors@lahti.fi, 050 559 4139 ja maankäytön vuorovaikutussuunnittelija Henrik Saari, henrik.saari@lahti.fi, 044 416 3820 (ei tavoitettavissa 24.-28.2.)
Työpaikan osoiteAskonkatu 2, 15100 LAHTI
PalkkausTehtäväkohtainen palkka 3 272,53 €/kk
Työ alkaa6.4.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.03.2020 klo 09:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/242129/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10267130
Työnantajan viite242129

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin