Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vapaaehtoistoiminnan alueellinen koordinaattori

Lahden Lähimmäispalvelu r.y Lahti

Lahden Lähimmäispalvelu ry. hakee alueellista koordinaattoria Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkostoon.

Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkoston alueellinen koordinaattorin keskeisiin työtehtäviin kuuluu verkostoituminen vapaaehtoistoimijoiden kanssa ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus yhdessä verkostolaisten kanssa. Vapaaehtoistoiminnan näkyvyyden ja tietoisuuden lisääminen alueellisesti erilaisin tiedotuksen ja markkinoinnin keinoin. Verkoston monipuolisten yhteistyömuotojen kehittäminen eri toimijoiden kanssa päijäthämäläisissä kunnissa ja valtakunnallisesti.

Alueelliselta koordinaattorilta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotasoista koulutusta ja aiempaa kokemusta hanke- ja/tai verkostotoiminnasta.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Arvostamme kokemusta isojen kokonaisuuksien organisoinnista ja toteutuksesta yhdessä verkoston jäsenten kanssa. Työssä onnistumista auttaa innostava ja läsnäoleva työote, kyky toimia ja nähdä mahdollisuuksia muuttuvissa tilanteissa. Rohkeutta, sinnikyyttä ja yhteistyötä tarvitaan uusien ideoiden läpiviennissä. Vapaaehtoistoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Hyvät ja monipuoliset IT-taidot ja erilaisten ohjelmien käyttökokemus ovat tärkeitä työkaluja.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:ä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Jaana Laalo, p. 050 340 2746 (ma 17.2., klo 10-12 ja to 20.2., klo 15-17).

Lahden Lähimmäispalvelu ry on yleishyödyllinen yhdistys, joka toimii ikääntyvien parissa Lahdessa. Toimintamuotomme ovat vapaa-ajantoiminta ikääntyville, yhdistyksen oma vapaaehtoistoiminta, Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkoston koordinointi ja asiakasmaksullinen, monipuolinen kotipalvelu ikääntyville.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 24.2.2020 klo 16 mennessä sähköpostiosoitteeseen jaana.laalo@lahdenlahimmaispalvelu.fi tai postitse työpaikan osoitteeseen.

www-osoite:www.lahdenlahimmaispalvelu.fi
www.phvapaaehtoistoiminta.fi
WWW-osoitehttp://lahdenlahimmaispalvelu.fi
YhteystiedotToiminnanjohtaja Jaana Laalo, p. 050 340 2746 (ma 17.2., klo 10-12 ja
to 20.2., klo 15-17).
Työpaikan osoiteLaaksokatu 15, 15140 LAHTI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.02.2020
Jätä hakemusjaana.laalo@lahdenlahimmaispalvelu.fi
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266767

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin