Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakkuusjohtaja

LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö Oulu

LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö etsii ansaitulle eläkkeelle siirtyvän henkilön seuraajaksi Ouluun uutta asiakkuusjohtajaa. LähiTapiolan suurasiakasyksikön asiakasvastaavana edistät elämänturvayhtiön menestystä ja strategian mukaista uudistumista kehittämällä tavoitteellisesti oman yritysasiakassalkun asiakkuuksia, hankit uusia yritysasiakkaita sekä kehität yhteistyötä omien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimialueena on pääasiassa pohjoinen Suomi ja asiakkaana yli 50 henkilöä työllistävät yritykset.
Odotamme sinulta

- Tavoitteellista ja analyyttistä otetta itsenäiseen asiakastyöhön
- Aktiivista asennetta uusien asiakkaiden hankintaan
- Kykyä ja halua rakentaa ja kehittää yhteistyöverkostoja sekä sisäisten että ulkoisten kumppaneiden kanssa
- Aktiivista ja vastuullista tiimityöskentelyä
- Osallistumista oman liiketoiminnan kehittämiseen

Olet yritysasiakasliiketoiminnan osaaja, jolla on intohimoa kehittyä asiakkaidemme liiketoiminnan, henkilöstön ja talouden ymmärtäjäksi ja kykyä rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita vakuuttamisen, terveyden ja talouden kokonaisuuksien ympärille yhdessä asiakkuustiimin kanssa.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Jouni Kukkonen, puh. 040 502 0709 jouni.kukkonen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 6.8.2020 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.
WWW-osoitehttp://www.lahitapiola.fi
YhteystiedotName: Jouni Kukkonen, Phone: 040 502 0709, Email: jouni.kukkonen@lahitapiola.fi
Työpaikan osoite90100 OULU
PalkkausVakuutusalan kenttämies TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa1.10.2010
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy06.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://emp.jobylon.com/jobs/61299-lahitapiola-keskinainen-vakuutusyhtio-asiakkuusjohtaja/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388356
Työnantajan viitejbl_21946

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin