Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluneuvoja

LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kirkkonummi

Haemme iloiseen joukkoomme palveluneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2019 - 31.8.2020. Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden elämänturvasta toimistolla, puhelimessa sekä sähköisiä kanavia hyödyntäen. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja aito halu työskennellä yhdessä asiakkaiden kanssa.
Odotamme sinulta

- Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
- Sujuvaa ruotsin kielen taitoa
- Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
- Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
- Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai muista asiakaspalvelutehtävistäkatsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä elämänturvan ammattilaiseksi. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Anne Silvennoinen puh. 0405285293, anne.silvennoinen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake. Jätäthän myös lyhyen videovastauksen hakemuksen yhteydessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä touko- ja kesäkuun aikana. Työ alkaa 1.9.2019!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta ORK.
WWW-osoitehttp://www.lahitapiola.fi
YhteystiedotName: Anne Silvennoinen, Phone: 040 528 5293, Email: ANNE.SILVENNOINEN@LAHITAPIOLA.FI
Työpaikan osoite02400 KIRKKONUMMI
Palkkaus2122
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01092019
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy30.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://emp.jobylon.com/jobs/40526-lahitapiola-palveluneuvoja/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9968442
Työnantajan viitejbl_11852

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin