Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluneuvoja

LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kotka

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi?

Haemme elämänturvaajiemme joukkoon uutta palveluneuvojaa Etelä-Kymenlaakson toimistoillemme. Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme asiakaspalvelussa. Huolehdit monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja nautit asiakaskohtaamisista. Olet tavoitteellinen sekä määrätietoinen elämänturvaaja. Tehtävä on vuoden 2021 loppuun saakka kestävä sijaisuus.
Odotamme sinulta


-
Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta

-
Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta

-
Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

-
Kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti

-
Kilpailu- ja tuloshenkisyyttä


Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Jari Karvanen jari.karvanen@lahitapiola.fi , puh. 040 508 1168 pe 18.9. klo 12-15 ja to 24.9. klo 10-14.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.9.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta ORK.
WWW-osoitehttp://www.lahitapiola.fi
YhteystiedotName: Jari Karvanen, Phone: 040 508 1168, Email: jari.karvanen@lahitapiola.fi
Työpaikan osoite48100 KOTKA
PalkkausD
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://emp.jobylon.com/jobs/65026-lahitapiola-palveluneuvoja/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461337
Työnantajan viitejbl_23566

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin