Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laitoshuoltajia (4 tointa)

Laihian kunta Laihia

Toimeen valittavilla tulee olla puhdistuspalvelualan koulutus ja/tai vastaava työkokemus alalta.

Työ on itsenäistä ja siivouskohteita on useampi. Eduksi katsotaan, jos on oma auto käytettävissä. Työtehtäviin kuuluu sekä ylläpito- että perussiivousta. Tehtävä edellyttää hyvää suullista suomen kielen taitoa.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia ja työt alkavat 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työajat ovat: kokoaikaiset (2 kpl) 38,75 h/vk, yksi osa-aikainen 25,0 h/vk ja yksi osa-aikainen 12,5 h/vk. Palkkaus ja muut toimen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Toimeen valittujen on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Laihian kunta on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.laihia.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa siivoustyönjohtaja Helena Viitasalo, puh. 050 369 7719, tai s-posti: etunimi.sukunimi@laihia.fi
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausKVTES:n mukaan
Työn luonneoppisopimus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.08.2019
Työaikakokoaikatyö, kaksi kokoaikaista, yksi 25,0 h/vk, yksi 12,5 h/vk
Työn kestoyli 12 kuukautta, työsuhde toistaiseksi voimassa oleva
Jätä hakemusHakemukset ansioluettelon kera osoitteeseen: Laihian kunta / Kirjaamo, PL 13 (Laihiantie 50), 66401 Laihia tai sähköpostilla laihian.kunta@laihia.fi (viestin otsikkoon "Laitoshuoltaja xx h /vk", liitteet pdf-muodossa).

Todistusjäljennökset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://laihia.fi/tyopaikat
Ilmoitus jätetty02.05.2019
Ilmoitusnumero9949074

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

46 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin