Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laitosmies

Laitilan kaupunki Laitila

Vesihuollon toimintavarmuus ja keskeytymättömyys ovat avainasemassa jokapäiväisen elämän sujuvuuden kannalta. Vai voisitko kuvitella päivän jona puhdasta juomavettä ei enää tulisikaan hanasta? Tai päivän jona jätevesi ei katoaisikaan viemäriin? Vesihuolto on näkymätön, mutta samalla välttämätön palvelu. Laitilan kaupungin vesihuoltolaitokselle haetaan valmista tai tulevaa vesihuollon ammattilaista, jonka työnä on mm. osana muiden alan ammattilaisten kanssa huolehtia yhteiskunnalle yhtä tärkeintä elämiseen tarvittavaa hyödykettä, vettä.

Laitilan kaupungin vesihuoltolaitos hakee vesihuollon laitosmiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vesihuoltolaitoksella on tällä hetkellä täyspäiväisesti töissä vastaava laitosmies ja laitosmies, sekä varallaolopäivystyksessä lisäksi yksi teknisen toimen työntekijä. Laitosmiehen työtehtävät käsittävät mm. vesihuoltoverkostojen kunnossapitotehtäviä, liitostöitä ja pienehköjä uudisrakentamisia sekä ylläpito- ja huoltotehtäviä pohjavesien käsittelylaitoksilla.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta, kuten vaikka putki- tai sähköasentamista tai muuta rakentamisalan koulutusta/kokemusta. Hakijalla ei tarvitse olla vesihuoltoalan työkokemusta, hyvällä asenteella ja tekemisellä työtehtävät tulevat kokemuksen myötä varmasti tutuiksi.

Laitosmiehen tehtävässä noudatetaan säännöllistä työaikaa ja tehtävä sisältää varallaoloa. Varallaoloa on pääsääntöisesti kerran kuukaudessa yhden viikon ajan.

Edellytämme hakijalta henkilöauton (B) Ajokorttia ja päivystysvalmiutta.


Kiinnostuitko tehtävästä, muttet ole aivan varma olisiko työ sinulle sopivaa? Ota ehdottomasti yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisätietoja työtehtävästä.
WWW-osoitehttp://www.laitila.fi
YhteystiedotVesihuoltovastaava Henri Nurmi
050 375 8052, henri.nurmi@laitila.fi
Työpaikan osoiteKeskuskatu 30, 23800 LAITILA
PalkkausTTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.06.2019 klo 12:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/237864/fi_FI
Ilmoitus jätetty28.05.2019
Ilmoitusnumero9982434
Työnantajan viite237864

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

20 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin