Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Leipomotuotteiden jakelumyyjä

Laitilan Leipä S. Heinonen Oy Helsinki

Laitilan Leipä S. Heinonen Oy on valtakunnallisesti toimiva, vakavarainen, kahden erillisen leipomon (perinteinen ja gluteeniton) perustajaperheen yritys. Olemme leiponeet jo vuodesta 1974 alkaen menestyksellisesti. Vahvaa kasvua tukeaksemme, tarvitsemme erityisiä ammattilaisia joukkoomme.

Haemme tehokasta, asiakaspalvelutaitoista jakelumyyjää. Työtehtävänä on pakattujen leipomotuotteiden myynti ja jakelu suoraan päivittäistavarakaupan asiakasyrityksille.

Ehdottomana vaatimuksena on kokemus päivittäistavarakaupan alalta. Edellytämme kykyä ja halua itsenäiseen työntekoon, yrittäjämäistä otetta, ehdotonta luotettavuutta sekä säännöllisiä elintapoja. Työkokemus vastaavista tehtävistä tai päivittäistavarakaupan alalta on iso plussa tehtävän tuloksellisessa hoitamisessa. Työtehtävä hoidetaan yrityksen autolla, jonka kuljettamiseen riittää B-tason ajokortti.

Työtehtävän pääpaino (95%) on päivittäistavarakaupan hoitoon liittyvä työ ja ajaminen (5%), nämä prosentit siis ovat sellaisia, miten itse luokittelemme/odotamme työltä/työstä.
WWW-osoitehttp://www.laitilanleipa.com
YhteystiedotToimitusjohtaja Mika Heinonen, puhelin: 0400 821 330, sähköposti: mika.heinonen@laitilanleipa.fi
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi
Ilmoitus jätetty26.11.2020
Ilmoitusnumero10532323

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

58 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin