Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kehitysvammaisten ohjaaja

Lakeuden Palveluyhdistys ry Tyrnävä

Lakeuden Palveluyhdistys ry hakee Tyrnävälle Mankilankartanoon kehitysvammaisten asumispalveluihin

SAIRAANHOITAJAN (OHJAAJA-AMK) SIJAISTA

Mankilankartanon asumispalvelut tarjoavat autettua, ohjattua ja tuettua asumista 25 kehitysvammaiselle. Asukkaiden ikäjakauma on varsin suuri, joukossa on vasta itsenäistyviä nuoria aikuisia sekä varttuneempia, jopa ikäihmisiä. Kehitysvammaisuuden lisäksi osalla asukkaista on mm. autismi tai autistisia piirteitä, psyykkisiä oireita tai haastavaa käyttäytymistä.

Asukkaiden hoidossa toteutamme kuntouttavaa, toimintakykyä ylläpitävää työotetta ja tuemme asukkaan omia jäljellä olevia voimavaroja. Arjen työssämme on tärkeää asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioitus ja mielekkään arjen mahdollistaminen asukkaan toimintakykyvajeista huolimatta. Kiinteä yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa kuuluu työhömme.

Sairaanhoitaja osallistuu autetun asumisyksikön perustyöhön. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö terveydenhuollon kanssa asukkaiden terveyteen liittyvissä asioissa, verikokeiden ottaminen asukkailta tarvittaessa yksikössä, lääkehoitosuunnitelmista vastaaminen Mankilankartanossa ja tilapäishoitoyksikkö Viikareissa sekä uusien työntekijöiden perehdyttäminen yksiköiden lääkehoitoon.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja kehittävää työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Hän on joustava, oma-aloitteinen ja haluaa oppia uutta eikä pelkää tarttua haasteisiin.

Määräaikainen n. 1 vuoden mittainen perhevapaan sijaisuus alkaa 27.7.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä. Palkkaus on TES:in mukainen. Työhön palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Hakemukset sähköpostitse ansioluetteloineen 20.7.2020 klo 16:een mennessä osoitteella mauri.hiltunen@lakeus.fi.

Lisätietoja työsopimukseen liittyvistä asioista antaa Mankilankartanon vastaava ohjaaja Mauri Hiltunen, puh. 044 5767 015, ja tehtävän sisällöstä ohjaaja-AMK, sairaanhoitaja Elisa Kauppi, puh. 044 5767 016.
WWW-osoitehttp://www.lakeus.fi
Työpaikan osoiteMankilantie 6, 91800 TYRNÄVÄ
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa27.07.2020, Sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, sijaisuus
Haku päättyy20.07.2020 klo 16:00
Jätä hakemusEmail: mauri.hiltunen@lakeus.fi
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394451

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin