Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lakimies

Lakitoimisto Kumpuvuori Oy Turku

Lakitoimisto Kumpuvuori Oy on Suomen ykkösasiantuntija vammaisoikeuksissa (ainakin meidän mielestämme). Meillä on 10 vuoden ajalta kokemusta tuhansista vammaisoikeudellisista toimeksiannoista ja tyytyväisistä asiakkaista. Haemme nyt vammaisoikeuksista kiinnostunutta lakimiestä (luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja) vastaamaan kasvaneeseen kysyntäämme ja luomaan yhdenvertaisempaa tulevaisuutta vammaisille henkilöille, erityisesti vammaisille lapsille.

TYÖTEHTÄVÄT

Pääasialliset työtehtävät ovat vammaisoikeudelliset oikaisuvaatimukset erilaisiin lautakuntiin sekä valitukset hallinto- ja vakuutusoikeuteen. Tällä hetkellä hoidamme vain hallinto-oikeudellisia toimeksiantoja. Lisäksi lakimies tulee toimimaan yrityksemme tietosuojavastaavana.

Asiakastapauksemme liittyvät esimerkiksi vammaispalvelulain, kehitysvammalain ja perusopetuslain mukaisiin palveluihin, Kela-etuuksiin ja yhdenvertaisuuslakiin.

SINUN TUNTOMERKKISI

Olet perus- ja vammaisoikeuksista kiinnostunut lakimies, jolla on itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen työote sekä vahva palo yhdenvertaisuuden edistämiseen. Pystyt työssäsi yhdistämään ripeyden ja tarkkuuden. Asiakaspalautteen perusteella meidät koetaan usein viimeiseksi puolestapuhujaksi, mikä edellyttää sinultakin ihmisläheistä asennetta asiakaskohtaamisiin.

Olet OTM tai OTK ja luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja (tai sinulla on valmiina edellytykset saada hakemuksesta lupa). Sinulla on jo työkokemusta (1-5 vuotta) ja mahdollisesti kokemusta oikeudenkäyntien hoitamisesta hallinto- ja/tai vakuutusoikeudessa. Eduksi katsomme myös tuntemuksen sosiaalilainsäädännöstä, yhdenvertaisuuslainsäädännöstä, perus- ja ihmisoikeuksista sekä tietosuoja-asioista. Tutkimuksellinen työote on plussaa.

Työskentelemme pääosin suomeksi, mutta tiedonhaussa ja kansainvälisissä verkostoissamme ja valitusprosesseissa tarvitset hyvää englannin kielen taitoa. Hyvän ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

ME TARJOAMME

Olemme toistaiseksi pieni, ennen sinua kolmen työntekijän tiivis ja työhömme intohimoisesti suhtautuva työyhteisö, ja lupaamme tarjota mukavan työyhteisön myös uudelle työkaverille. Olemme pienuudestamme huolimatta värikäs ja moniääninen työyhteisö.

Meillä saat asianmukaiset työvälineet ja ohjelmat, joustavat työajat ja hyvät vaikutusmahdollisuudet sekä omaan työhösi että koko yrityksen kehittämiseen.

Työpisteen tarjoamme toimistoltamme vanhasta verkatehtaasta Turusta, 300 metrin päässä linja-autoasemalta ja vain vajaan kilometrin päässä kauppatorilta. Halutessasi voimme sopia myös joustavasta, osittaisesta etätyön tekemisestä.

Työmme paras mauste ovat erittäin tyytyväiset asiakkaat.

TUTUSTU MEIHIN PAREMMIN

Voit tutustua lakitoimistoomme paremmin nettisivuillamme osoitteessa www.kumpuvuori.fi sekä osoitteissa
www.facebook.com/lakikumpuvuori
www.twitter.com/lakikumpuvuori
www.instagram.com/lakikumpuvuori
www.lakimiesuutiset.fi/jukka-kumpuvuoren-elamantapana-vammaisten-oikeudet

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Jukka Kumpuvuori, ensisijaisesti sähköpostitse jukka.kumpuvuori@kumpuvuori.fi. Perustellusta syystä puhelimitse 050 552 0024.

LAITA HAKEMUSTA TULEMAAN!

Palkkaamme uuden työntekijän mahdollisimman pian. Lähetäthän hakemuksesi ilman aiheetonta viivytystä, kuitenkin viimeistään perjantaina 16.10.2020 sähköpostitse osoitteeseen jukka.kumpuvuori@kumpuvuori.fi

Hakemuksen tulee sisältää ainakin:

- esittely itsestäsi ja miksi haluat tehdä meillä työtä vammaisoikeuksien parissa
- ansioluettelo
- ideasi palkasta
- ennakkotehtävänä tiivis muutoksenhakuluonnos (maks. A4) (tai muu ohje, jos et koe, että muutoksenhaku on jostain syystä tarpeen / mahdollista) seuraavasta päätöksestä: "Jaska Jokusen (autismi) äiti Pirkko Piiparinen on hakenut henkilökohtaista kouluavustajaa Jaskalle. liitteenä on ollut lääkärintodistus, jossa suositellaan henkilökohtaista avustajaa vammaispalvelulain mukaan kouluun. Päätös: "En myönnä henkilökohtaista avustajaa Jaska Jokuselle. Luokassa oleva ryhmäavustaja on riittävä Jaskallekin. Lisäksi opettajat avustavat tarvittaessa. Kerttu Karttakeppi, luokanopettaja, Piippolavaaran kunnan alakoulu. muutoksenhakuohje: oikaisuvaatimus Lounais-Suomen aluehallintovirasto, 14 vrk tiedoksisaannista" (Päätös on tehty 9.9.2020 ja postitettu normaalipostissa samana päivänä.)


Lisätietoja työnhakijoiden henkilötietojen käsittelystä Lakitoimisto Kumpuvuoren tietosuojaselosteesta: www.kumpuvuori.fi/wp-content/uploads/2019/01/Lakitoimisto-Kumpuvuori-Oy-Tietosuojaseloste.pdf
WWW-osoitehttp://www.kumpuvuori.fi
YhteystiedotToimitusjohtaja Jukka Kumpuvuori, ensisijaisesti sähköpostitse jukka.kumpuvuori@kumpuvuori.fi. Perustellusta syystä puhelimitse 050 552 0024.
Työpaikan osoiteVerkatehtaankatu 4, as. 228, 20100 TURKU
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty01.10.2020
Ilmoitusnumero10476285

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

65 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin