Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työnjohtaja, rakennusala

Lännen Satamapalvelu Oy Valtaala

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ / VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, LÄNNEN SATAMAPALVELU


Haemme työmaapäällikköä / vastaavaa työnjohtajaa rautateiden kunnossapito- ja rakennustyömaille.

Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat Suomen rataverkolla. Tärkein asiakkaamme on Liikennevirasto, mutta teemme myös alihankintatöitä muille radalla toimiville urakoitsijoille. Työtä tehdään joukkueena monitaitoisten ammattilaisten kanssa päivä-, ilta- ja yövuoroissa arkisin ja viikonloppuina. Työhön kuuluu myös matkustamista.

Työmaapäällikkönä / Työnjohtajana vastaat työmaan operatiivisesta johtamisesta ja urakan suunnitelmallisesta etenemisestä. Osallistut tarjouslaskentaan ja hankintoihin. Huolehdit työtehokkuudesta ja turvallisuudesta. Toimit kyseisen työmaan työntekijöiden lähiesimiehenä.

Sinulla on rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus ja kokemusta vastaavista työmaatehtävistä. Olet jämäkkä tekijä, jolla pysyy ajatus kirkkaana vaihtelevissakin olosuhteissa. Voit olla rata-alan ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Rautatiealanpätevyydet katsotaan eduksi, mutta myös koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön, selkeät projektityömaat ja joustavan organisaation. Ylläpidämme henkilökuntamme pätevyyksiä hankkimalla heille täsmäkoulutusta jatkuvasti. Yrityksellämme on RALA-sertifikaatti Väylärakentamisen pääurakointi; rautatiet. Päätoimipisteemme sijaitsee Kangasalla.

Ota yhteyttä Toimitusjohtaja Sami Lahtinen, puh. 0400 601 881, sami.lahtinen@satamapalvelu.fi pikimmiten, mutta viimeistään 30.4.2019. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Avainsanat: vastaava mestari, työnjohtaja, maanrakennus, rautateiden kunnossapito, rautateiden rakennus, Tampere, Lempäälä, Hämeenlinna, Helsinki, Vantaa, Vaasa, Jyväskylä, Kuopio, Kouvola, Oulu

Lännen Satamapalvelu Oy LSP on arvostettu rautateiden päällysrakentaja sekä kunnossapitäjä. Työmme laatu perustuu pätevään ja koulutettuun omaan työnjohtoon, työntekijöihin sekä laajaan erikoiskalustoomme. Meillä on valmiudet suorittaa yleisten sopimusehtojen ja viranomaisvaatimusten mukaista rautateiden päällysrakenneurakointia Suomessa. 20 rata-alan ammattilaisen joukostamme löytyy kaikki vaadittavat pätevyydet raiteilla työskentelyyn, kiskohitsaukseen sekä vaihteiden ja päällysrakenteen kelpoisuuden todentamiseen. Lisätietoja satamapalvelu.fi
WWW-osoitehttp://www.satamapalvelu.fi
YhteystiedotSami Lahtinen, sami.lahtinen@satamapalvelu.fi, p. 0400 601 881
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
Palkkausosaamisen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2019 klo 23:59
Jätä hakemussami.lahtinen@satamapalvelu.fi
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929574

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin