Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Peruspesijä / työpari

Lännen Siivouspalvelu Oy Tampere

Lännen Siivouspalvelu Oy toimii koko Tampereen alueella, sekä Pirkkalassa, Nokialla ja Ylöjärvellä. Siivouspalveluihimme kuuluvat mm. kiinteistö- ja toimitilasiivoukset, perussiivoukset, ikkunanpesut, sekä muuttosiivoukset. Voit tutustua yritykseemme tarkemmin nettisivuillamme: https://www.lkpalvelu.fi/ .

Tässä on loistava tilaisuus esimerkiksi välivuotta viettäville kavereille saada lisätienestiä. Tule kaverisi kanssa töihin!

Etsimme kahta reipasta työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen peruspesuihin. Töitä tehdään yhdessä parin kanssa maanantaista perjantaihin. Töitä ei ole iltaisin tai viikonloppuisin. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2020 loppuun, mutta jatko on mahdollinen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä on 37,5 h/vko.

Edellytämme työturvallisuusohjeiden ymmärtämisen vuoksi suomen kielen taitoa; ymmärrät, puhut ja osaat lukea suomea hyvin. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta siivouksesta. Pärjäät työssä, kun omaat reippaan ja ennakkoluulottoman asenteen, olet halukas oppimaan, sekä pärjäät fyysisessä työssä.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse: pauliina.touhunen@lkpalvelu.fi (huom! lomalla 17.7.-16.8.2020) TAI ulla.proosa@lkpalvelu.fi (huom! lomalla 12.7.2020 saakka).
WWW-osoitehttp://www.lkpalvelu.fi
Yhteystiedotpauliina.touhunen@lkpalvelu.fi (huom! lomalla 17.7.-16.8.2020) TAI ulla.proosa@lkpalvelu.fi (huom! lomalla 12.7.2020 saakka).
Työpaikan osoite33300 TAMPERE
Palkkaustes
Työ alkaaheti sopivien henkilöiden löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, jatko mahdollinen
Haku päättyy07.08.2020
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394807

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin