Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laivasähköopettaja

Länsirannikon Koulutus Oy, WinNova Rauma

WINNOVASSA ON SUUNTA ETEENPÄIN!

Hyppää kyytiin opetusalan ammattilainen ja hae vapaana olevaa Laivasähköopettajan paikkaa Raumalle Merenkulun toimipisteeseen.

Arvomme ovat YHTEISTYÖ, KEHITTÄMINEN, TURVALLISUUS, IHMISLÄHEISYYS JA PALVELU, jotka muodostavat winnovalaisen kulttuurin perustan ja menestyksemme kulmakivet. Motivoitunut, osaava ja yhteisesti sovittuihin toimintaperiaatteisiin sitoutunut henkilöstö luo puolestaan perustan terveelliselle, turvalliselle sekä viihtyisälle opiskelu-, työ- ja elinympäristöllemme

Laivasähköopettajan tehtävä pitää sisällään laivasähkötekniikan opetustehtäviä tutkinto- ja täydennyskoulutuksessa.
Hakijalta edellytetään valmiutta merityöhön (STCW).

Kelpoisuus määritelmän mukaisesti tulee olla Insinöörin koulutus, pedagogiset opinnot sekä alalta vähintään kolmen vuoden työkokemus.

Kelpoisuus määritellään näin:
Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Kelpoisuuden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena enintään vuodeksi. Jos opettajan kelpoisuudesta puuttuu vain opettajan pedagogiset opinnot ja henkilö on jo hyväksytty opiskelemaan ao. opintoja, voidaan hänet ottaa tehtävään 1-3 vuoden määräajaksi.

Haluamme ottaa sinut terveelliseen ja turvalliseen työ- ja oppimisympäristöön, joten edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä todistusta huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Huumausainetesti tehdään kaikille uusille työntekijöillemme työterveyshuollossa tehtävän jo alettua koeaikana, rikostaustaotteen hakee palkattava työntekijä oma-aloitteisesti.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Noudatamme palkkauksessa ja työehdoissa AVAINOTES (liite 10) työehtosopimusta.
Työn aloitus 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

YHDESSÄ SUUNTAAMME ETEENPÄIN!
WWW-osoitehttp://www.winnova.fi
YhteystiedotToivonen Kari 044 455 4957, kari.toivonen@winnova.fi
Työpaikan osoiteSuojantie 2, 26100 RAUMA
PalkkausAVAINOTES (liite 10)
Työ alkaa01.03.2021, 1.10.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.02.2021 klo 16:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/332238/fi_FI
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10577644
Työnantajan viite332238

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin