Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Lapelland Finland Oy Espoo

Lapelland Finland Oy etsii kokenutta myyjää ainutlaatuisten ja kysyttyjen tuotteidemme myyntiin Espoon myyntinäyttelyymme tukemaan kasvuamme! Innostutko uusista haasteista ja myynnin tekemisestä? Haluatko kehittyä entistä paremmaksi myyjäksi ja siinä samalla vaikuttaa omaan kuukausiansioosi? Nyt sinulla on mahtava tilaisuus työllistyä kotimaisia, laadukkaita ja kysyttyjä tuotteita valmistavan Lapellandin tiimiin.

Päätehtäväsi on myydä Lapellandin siirreltäviä rakennuksia kuluttajille ja yrityksille. Toimit Espoon myyntinäyttelyssä toisena myyjänä, jossa sinulla on valmiit tuotteet ja asiakkaat, jotka odottavat yhteydenottoasi. Työtehtäviisi kuuluu asiakastapaamiset näyttelyalueella, myyntiä messuilla, tarjouksien laskemista ja kauppojen klousaamista. Pääset siis tekemään yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja laatimaan tarjouksia heidän tarpeisiinsa. Saat yrityksen puolesta valmiit liidit, joita hoidat itsenäisesti alusta loppuun. Yrityksen puolelta saat tukea ja apua myyntiin. Työ on joustavaa ja pääosin itsenäistä, jossa pääset vapaasti suunnittelemaan kalenteriasi, mutta samalla olemaan osa mukavaa ja tiivistä Lapelland tiimiä.

Lapelland tarjoaa sinulle:

- Vakituisen työsuhteen
- Kilpailukykyisen provision ja mahdollisuuden huippuansioihin
- Takuupalkan työsuhteen alkuun
- Kattavan koulutuksen ja jatkuvan sisäisen koulutuksen
- Tukevan työyhteisön, jossa yhteishenki on erinomainen.
- Tsemppaavan ympäristön, jossa työkaverit haastavat onnistumiseen ja itsensä ylittämiseen. - Mahdollisuuden olla mukana kasvuyrityksessä kehittämässä yhtiön toimintaa ja tuotteita.

Lapelland toivoo sinulta:

- Positiivista asennetta ja sosiaalisia taitoja ihmisten kanssa työskentelyyn.
- Ahkeraa työskentelyä ja motivoivaa ja tuloshakuista myynnin tekemistä.
- Joustavuutta työajoissa, jotta pääset tapaamaan asiakkaita ja tekemään kauppoja.
- Menestyksellistä työkokemusta myynnistä.

Jos olet etsimämme kyky lähetä CV:si ja hakemuksesi pete.lohi@lapelland.fi. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 0403544690.


LAPELLAND FINLAND OY - SIIRRETTÄVÄT RAKENNUKSET

Lapellandin ainutlaatuiset sauna-, aitta-, mökki ja minikotivaunut tuodaan aina valmiina pihaan. Siirrettävät lapelland rakennukset asettuvat helposti myös sinne, minne kiinteä asuinrakennus olisi mahdotonta pystyttää. Ympäristöystävälliset rakennukset eivät vaadi kalliita pohjatöitä eikä perustuksia! Lapelland valmissauna, valmisaitta ja valmismökki valmistetaan Pyhännän tehtaallamme ja toimitetaan täysin valmiina pintakäsittelyjä myöten.

Lapelland Finland Oy on Salvos konsernin omistama yritys. Pitkä kokemus rakentamisesta, oikeanlaiset materiaalivalinnat ja korkeatasoinen viimeistely näkyvät jokaisessa tuotteessamme. Valmistamme tuotteemme tehdastiloissamme Pohjois-Pohjanmaalla Pyhännällä. Kaikki Lapelland-rakennukset on tehty kivijalkaa vastaavan jämerän alustan päälle ja ovat liikuteltavissa minne vain. Ratkaisut ovat käytännöllisiä ja taloudellisia. Lapelland rakennuksissa perustukset sisältyvät aina hintaan ja vaunun alle riittää vain tasainen alusta. Kun haluat siirtää mökkisi tai saunasi, se siirtyy vaivattomasti uuteen paikkaan. Lapelland rakennukset on rekisteröity tieliikenteeseen. Ne ovat katsastusvapaita eivätkä vaadi rakennuslupaa liikkuvassa käytössä.
YhteystiedotPete Lohi / Toimitusjohtaja
pete.lohi@lapelland.fi
0403544690
Työpaikan osoiteJuvankartanontie 17, 02920 ESPOO
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaheti kun sopiva henkilö löytyy
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.10.2020
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461269

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin