Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palvelupäällikkö

Lapin sairaanhoitopiirin ky Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 18.10.2019 klo 15.00 mennessä

PALVELUPÄÄLLIKÖN VIRKA

Lapin sairaanhoitopiirissä on avoinna palvelupäällikön virka sairaanhoidollisten tukipalveluiden tulosalueen rekrytointiyksikössä.

Rekrytointiyksikkö huolehtii Lapin keskussairaalan hoitohenkilökunnan työvoiman saannista yhdessä vastuuyksikköjohtajien kanssa sekä hallinnoi ja koordinoi sisäisten sijaisten ja varahenkilöstön käyttöä. Tulevan sairaalan laajennuksen ja toiminnan kehittämisen myötä myös rekrytointiyksikössä tarvitaan innovatiivista kehittämisotetta ja osaamista. Kehittämistyö tapahtuu yhteistyössä tulosaluejohdon ja palveluesimiehen kanssa koulutusmyönteisessä, ammattitaitoisessa, mukavassa ja kollegiaalisessa työyhteisössä. Rekrytointiyksikössä on n. 140 työntekijää.

Palvelupäällikön tehtäviin kuuluu yksikön palvelukokonaisuuksien (hoitohenkilöstön ulkoinen rekrytointi, sijaishankinta sekä vakinaisten sijaisten, varahenkilöstön sekä osatyökykyisten) resurssien allokointi ja koordinointi yhdessä yksikön palveluesimiehen sekä sairaalan muiden yksiköiden esimiesten kanssa. Lisäksi palvelupäällikön tehtäväkuvaan kuuluu toiminnan kehittäminen, organisointi ja taloushallintoon liittyvät tehtävät sairaanhoitopiirin painopistealueiden tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä palveluesimiehen kanssa.

Kelpoisuusehtona virassa on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä säädetyn lain (559/1994) mukainen ammatillinen pätevyys. Eduksi katsotaan terveydenhuoltoalan esimiestyön kokemus, organisaatiotuntemus sekä rekrytointiin ja varahenkilöstön koordinoitiin ja allokointiin liittyvä kokemus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta: www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoa tehtävästä antavat tulosaluejohtaja Katri Vuopala, 040 534 3863 ja hallintoylihoitaja Maarit Palomaa, 040 535 1671. Sähköpostitse katri.vuopala@lshp.fi ja maarit.palomaa@lshp.fi.

Rovaniemellä 20.9.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
WWW-osoitehttp://lshp.fi
YhteystiedotLisätietoa tehtävästä antavat tulosaluejohtaja Katri Vuopala, 040 534 3863 ja hallintoylihoitaja Maarit Palomaa, 040 535 1671. Sähköpostitse katri.vuopala@lshp.fi ja maarit.palomaa@lshp.fi.
Työpaikan osoite96400 ROVANIEMI
PalkkausKVTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy18.10.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/251208/fi_FI
Ilmoitus jätetty20.09.2019
Ilmoitusnumero10106600
Työnantajan viite251208

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin