Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, tuetut palvelut

Lapin työ- ja elinkeinotoimisto Rovaniemi

TYÖPAIKAN ESITTELY
Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Lapin TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.
Työpaikan tiedot: Lapin TE-toimisto Valtakatu 16 96200 ROVANIEMI

TEHTÄVÄN KUVAUS
Lapin TE-toimiston Yritys- ja työnhakijapalvelut -yksikössä on haettavana asiantuntijan vakituinena virka 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu Tuetut palvelut -ryhmään, tehtävän sijoituspaikka sovitaan valittavan kanssa johonkin Lapin TE-toimisto nykyiseen toimipaikkaan.

Tehtävään kuuluu asiakkaiden, sekä yritysten että työnantajien, ja työnhakijoiden palvelutarpeiden arviointi työllistymiseen ja rekrytointiin, osaamisen kehittämiseen ja työmarkkinoille kuntoutumiseen liittyvissä palveluissa sekä ohjaus ao. palveluihin TE-palveluissa tai kumppaneiden palveluihin. Tehtävässä kontaktoidaan työnantajia sekä työnhakijoita. Tehtävään kuuluu myös TE-palvelujen viranomaistehtävät päätöstenteossa sekä työttömyysturvatehtävien hoitaminen.

Asiantuntija toimii asiakastyössä aikuisten yli 30-vuotiaiden työnhakijoiden kanssa, jotka tarvitsevat työllistymistä edistävää monialaista yhteispalvelua. Monialaisella yhteispalvelulla tarkoitetaan yhteistoimintamallia, jossa TE-toimisto, kunnat ja Kansaneläkelaitos yhdessä arvioivat monialaista yhteispalvelua tarvitsevien työttömien palvelutarpeet, suunnittelevat heidän palvelut työllistymisen kannalta tarkoituksenmukaiseksi kokonaisuudeksi ja vastaavat yhdessä työttömien työllistymisprosessin etenemisestä ja seurannasta.

Työtä tehdään monikanavaisesti.VAATIMUKSET
Tehtävään valittavalta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, monipuolista ja ajantasaista työkokemusta sekä työmarkkinoiden tuntemusta.

Arvostamme hakijoiden kokemusta erilaisista asiakaspalvelutehtävistä, ohjauksellista ja kantaaottavaa työotetta sekä kykyä löytää asiakkaalle merkityksellisiä ja räätälöityjä ratkaisuvaihtoehtoja, itsenäistä ja tavoiteorientoitunutta työotetta, kykyä kehittää työtä ja tehdä tehtävään liittyvän verkoston kanssa tuloksekasta yhteistyötä. Lisäksi arvostamme palvelujen markkinointitaitoja, hyviä vuorovaikutus- ja esiintymisstaitoja sekä tiimityötaitoja.

Luemme eduksi tuntemuksen kuntoutusjärjestelmien ja työelämälähtöisten koulutusten mahdollisuuksista sekä rekrytointikanavien ja - palvelujen tuntemuksen, saamenkielen taidon sekä muun kielitaidon.

Palkkaus määräytyy TE-hallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason T05 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 2333,14 euroa/kk, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Uudella asiantuntijalla suoriutumiseen perustuva palkanosa määrittyy tyypillisesti välille 6 % - 15,75 %.
Työnantajan tukema lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu

tai sopimuksen mukaan
Koeaika 6 kk
liukuva työaika
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
TE-toimiston alueella tullaan toteuttamaan määräaikaisia
Työllisyyden kuntakokeiluja, joiden tavoitteena on työttömien työnhakijoiden
työllistymisen edistäminen, osaavan työvoiman saatavuuden varmistaminen ja
työllisyysasteen nostaminen. Tarkoituksena on parantaa erityisesti pidempään
työttömänä olleiden ja heikossa työmarkkina-asemassa olevien pääsyä
työmarkkinoille. Nyt haettavana oleva tehtävä voidaan siirtää kunnan
työnjohdon alle toteutettavaan kokeiluhankkeeseen.

ID: 32-544-2020
YhteystiedotSirpa Tuokko, Palveluesimies, 0295 039 680, sirpa.tuokko@te-toimisto.fi
Kaija Kukkola, Palvelujohtaja, 0295 039 593, kaija.kukkola@te-toimisto.fi
Työpaikan osoite96200 ROVANIEMI
Työ alkaa01.09.2020, tai sopimuksen mukaan
Koeaika 6 kk
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy27.07.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a9e7dd6d-8296-477d-ab28-ad309861d6db&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396387
Työnantajan viite69222

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin