Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Matematiikan, fysiikan ja kemian tuntiopettaja

Lappeenrannan kaupunki Lappeenranta

Etsimme joukkoomme matematiikan, fysiikan ja kemian päätoimisen tuntiopettajan sijaista toteuttamaan opetussuunnitelmia sekä kehittämään koulujamme. Toimintamme uudistamisen painopisteenä kaikissa kouluissa on erityisesti hyvinvoinnin edistäminen, laaja-alaisen osaamisen vahvistaminen niin oppilaiden, opiskelijoiden kuin henkilöstömmekin osalta sekä kestävän tulevaisuuden rakentaminen.

Toimintakulttuurimme perustuu ratkaisukeskeiseen vuorovaikutukseen. Tiimityö on keskeinen kehittämiskohteemme. Haluamme työssämme olla vastuullisia, luotettavia ja rohkeita, oma-aloitteisia sekä itseohjautuvia. Lappeenranta on lapsiystävällinen kunta, jossa perusopetuksen ja lukiokoulutuksen kehitystyö on vahvaa.
Tervetuloa joukkoomme!

Vähäisen hakijamäärän vuoksi haemme uudelleen Sammonlahden koululle perusopetuksen matematiikan, fysiikan ja kemian päätoimisen tuntiopettajan sijaista ajaksi 1.8.2020 - 6.2.2021. Sijaisuuteen aikaisemmin tulleita hakemuksia ei oteta huomioon.

Luemme eduksi:
- monipuoliset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
- kyky hyödyntää uutta teknologiaa ja digitaalisia oppimisen ohjausjärjestelmiä opetuksessa
- näkemys ekososiaalisen sivistyksen periaatteiden edistämisestä ja innovaatiokasvatuksen toteuttamisesta

Kelpoisuusvaatimukset:
Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen, 986/98, mukaan ja palkkaus OVTES:n mukaan. Kelpoisuutta vailla olevien hakijoiden puuttuessa, myös kelpoisuuttaa vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon. Kelpoisuutta vailla oleva otetaan koulun työpäivien ajaksi.

Hakeminen ja hakuaika:
Hakemukset tulee ensisijaisesti tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot Asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta.

Haastatteluun voidaan kutsua ja tehtävään voi tulla valituksi vain hakija, joka on toimittanut hakemuksen vaadittuine liitteineen (kelpoisuuden osoittavat todistukset) hakuajan päättymiseen mennessä.

Hakuaika päättyy 29.7.2020 klo 15.00.

Tuntiopettajan tehtävä täytetään koeaikaa käyttäen.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi koulun rehtorille lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikostaustaote sekä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.
YhteystiedotKyselyihin vastaa Sammonlahden koulun rehtori Vesa Raasumaa, puh. 040 513 2840.
Kyselyjä voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi.
Työpaikan osoiteSaunakivenkatu 12, 53850 LAPPEENRANTA
PalkkausOVTES:n mukaan
Työ alkaa01.08.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, 06.02.2021
Haku päättyy29.07.2020 klo 15:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/294639/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354418
Työnantajan viite294639

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin