Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keikkasiivooja

Lassila & Tikanoja Oyj Lassila

Lassila & Tikanoja


Etsitkö liikkuvaa ja omatoimista osa-aikatyötä? Motivoiko sinua työn aktiivisuus sekä toisistaan eroavat työpäivät?

Mikäli vastasit kyllä, ole tarkkana, sillä etsimme tiimiimme uutta iloista ja reipasta

KEIKKASIIVOOJAA

Kotka-Hamina alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, joka auttaa siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut päivittäin ympäri Kotkaa ja sen lähialueita paikaten mm. sairas- ja lomapoissaoloja eri kohteissa. Työvuorot voivat sijoittua myös viikonloppuun ja aloitusajat vaihtelevat. Tässä työssä löytyy vaihtelua! Viikossa työntunteja kertyy noin 20h/vk.

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään, sillä jokainen päivä on erilainen! Ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Oletko hakemamme siivooja?
Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.
Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!
WWW-osoitehttp://www.lassila-tikanoja.fi
YhteystiedotRekrytointi L&T
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausMääritä
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa02.09.2019
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2019 klo 02:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/12330/30877745/fi_FI
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10060369
Työnantajan viite24724

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin