Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistönhoitaja Helsingin alueelle

Lassila & Tikanoja Oyj Helsinki

Yrityksen kuvaus:

Lassila & Tikanoja


Työnkuvaus:

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme reipasta ja aktiivista

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon sisätehtävissä ja pääset käyttämään kiinteistöhuollon osaamistasi asiakkaidemme kiinteistöissä. Kiinteistöjen monipuoliset korjaus- ja huoltotyöt tarjoavat sinulle pähkinöitä purtavaksi joka päivä. Töitä paiskitaan pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa. Tehtävässä on mahdollista päästä myös päivystymään.

Ketä etsimme? Sinulta löytyy vähintään kiinteistöalan pohjakoulutus ja useamman vuoden kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidosta. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta 8.11.2020. mennessä. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Tiina Andelin vastaa mielellään kysymyksiisi tehtävästä. Tavoitat Tiinan parhaiten sähköpostitse osoitteella tiina.andelin@lassila-tikanoja.fi. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin nettisivujemme kautta.
WWW-osoitehttp://www.lassila-tikanoja.fi
YhteystiedotL&T L&T - 010 636 5000
Työpaikan osoiteHelsinki, FI, 00230 HELSINKI
PalkkausMääritä
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa14.01.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/12330/34396955/fi_FI
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10578596
Työnantajan viite44024

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin