Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Osa-aikainen siivooja Heinolaan

Lassila & Tikanoja Oyj Airikainen

Lassila & Tikanoja


Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi? Tämä tehtävä voisi sopia sinulle kuin nenä päähän!

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

SIIVOOJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työhön Heinolaan. Tässä tehtävässä teet huolehdit vaihtelevien kohteiden puhtaanapidosta ja siisteydestä. Kohteinasi toimivat niin toimistot, pankit kuin tuotantotilatkin, joten vaihtelua tästä tehtävästä ei jää uupumaan! Töitä on tarjolla arkisin klo 6 alkaen, mutta työpäivien pituudet vaihtelevat. Töitä tälle mahtavalle siivoojalle on tiedossa noin 25-28 tuntia viikossa.

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Meille riittää, että olet valloittava itsesi ja olet valmis ottamaan vastaan itsenäisen ja alati muuttuvan pestin. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Ajokortti ja ajoneuvon käyttömahdollisuus nähdään eduksi!

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc
WWW-osoitehttp://www.lassila-tikanoja.fi
YhteystiedotRekrytointi L&T
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausMääritä
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa02.09.2019
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2019 klo 02:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/12330/30877656/fi_FI
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10060160
Työnantajan viite24716

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin