Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivoojia

Lassila & Tikanoja Oyj Mikkeli

L&T


L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Kuljetko kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Miksi et tulisi meille tienaamaan? Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

SIIVOOJIA Mikkelin alueelle!

Tarjoamme siivoustöitä erilaisissa asiakaskohteissamme myymälöistä toimistoihin ja tuotantotiloista porras- ja ulkoalueisiin. Tehtävänä on huolehtia toimitilojen siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työaika riippuu kohteesta, mutta siivoojan työpäivä alkaa aikaisimmillaan klo 6. Illat ja viikonloput olet useimmiten vapaalla!

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä.

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että huomioimme ainoastaan verkkosivujemme kautta tulleet hakemukset.

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc
WWW-osoitehttp://www.lassila-tikanoja.fi
YhteystiedotL&T L&T
Työpaikan osoiteMikkeli, FI, 50100 MIKKELI
PalkkausTES
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa03.06.2019
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy24.04.2019 klo 07:32
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/12330/29725598/fi_FI
Ilmoitus jätetty25.03.2019
Ilmoitusnumero9901034
Työnantajan viite23500-fi_FI

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin