Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen kiinteistönhoitaja

Lassila & Tikanoja Oyj Joensuu

Yrityksen kuvaus:

Lassila & Tikanoja


Työnkuvaus:

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Haluatko mukaan? Ammattilaistiimimme Joensuussa etsii nyt joukkoonsa

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

Minkälainen pesti on kyseessä? Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli etsimme kiinteistöhoidon ammattilaista kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen tammikuusta 2021 alkaen. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon tehtävissä asiakaskohteissamme Itä-Suomen alueella. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa ja tehtävässä on mahdollisuus myös päivystystöihin, ja päivystysvuorossa olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

Ketä etsimme? Sinulta löytyy usean vuoden kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon tehtävistä. Arvostamme sähköasentajan, kylmäasentajan tai LVI- asentajan koulutusta. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Pääset työskentelemään vaativiin asiakaskohteisiimme, joissa pääset loistamaan teknisellä osaamisellasi.

Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.12.2020 mennessä nettisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoa tehtävästä saat Asiakasryhmän päällikkö Ville Matilaiselta, puh. 050 475 2178 / ville.matilainen@lassila-tikanoja.fi.
WWW-osoitehttp://www.lassila-tikanoja.fi
YhteystiedotL&T L&T - 010 636 5000
Työpaikan osoiteJoensuu, FI, 80100 JOENSUU
PalkkausMääritä
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa14.01.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/12330/34396873/fi_FI
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10578408
Työnantajan viite46463

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin