Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen kiinteistönhoitaja kesäksi Helsinkiin

Lassila & Tikanoja Oyj Teerinen

Yrityksen kuvaus:

Lassila & Tikanoja


Työnkuvaus:

Oletko kiinteistönhoitaja ja haluaisit töitä kesälle? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Ammattilaistiimimme pääkaupunkiseudulla etsii nyt joukkoonsa

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava määräaikainen työsuhde, joka kestää 30.9. asti. Aloitus on sovittavissa nopealla aikataululla. Työ sisältää monipuolisesti sekä ulko- että sisätöitä asuin- ja liikekiinteistöissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa ja vaikka työhön tullaan tarvittaessa, on työvuoroja ainakin kolme viikossa.

Voisitko se olla sinä? Sinulta löytyy kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon tehtävistä ja kiinteistöalan koulutus. Sisätöitä tehdessäsi tarvitset teknistä näppäryyttä ja huolellisuutta, sillä töitä tehdään useimmiten itsenäisesti. Olet luotettava ja reilu kaveri, joka on ystävällinen ja avulias niin asiakkaillemme kuin omille työkavereillekin. Lisäksi tässä roolissa tarvitset B-ajokortin, koneajotaitoa sekä suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Entä hakeminen? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin jäi mietityttämään, antaa Asiakasryhmän päällikkö Petri Puroharju (+358503859880) sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä.
WWW-osoitehttp://www.lassila-tikanoja.fi
YhteystiedotL&T L&T - 35810636111
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausMääritä
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.07.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/12330/33342777/fi_FI
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388141
Työnantajan viite38363

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin