Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen kiinteistönhoitaja

Lassila & Tikanoja Oyj Lappeenranta

Yrityksen kuvaus:

Lassila & Tikanoja


Työnkuvaus:

Oletko luontainen korjailijasielu, joka viihtyy kiinteistöjen teknisessä maailmassa? Meillä on sinulle unelmatyö tarjolla! Ammattilaistiimimme Lappeenrannassa etsii nyt joukkoonsa

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

Minkälaisesta pestistä on kyse? Työ sisältää pääasiassa monipuolisia kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtäviä sekä sisällä että ulkona. Töitä tehdään useimmiten arkisin päivävuoroissa, mutta tarpeen tullen myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kiinteistöalan pohjakoulutus sekä vähintään kahden vuoden kokemuksen kartuttama varma ote teknisen kiinteistönhoidon tehtävistä, niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Tekninen osaamisesi on siis ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Hallitset lisäksi palo- ja sprinklerlaitteistot sekä rakennusautomaation käytön. LVI-alan osaaminen on plussaa. Viihdyt itsenäisen työn parissa, mutta olet myös valmis joustamaan ja käärimään hihat, kun tiimisi tarvitsee apua. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä pääset osaksi kiertotalouden supersankaritiimiä. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. Saat myös mukavan esimiehen sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit sekä modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi palkkatoiveineen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Tuomo Kuosma (puh. 050 4092811) vastaa mielellään kysymyksiisi tehtävästä ti-to 10-14.
WWW-osoitehttp://www.lassila-tikanoja.fi
YhteystiedotL&T L&T - 010 636 5000
Työpaikan osoiteLappeenranta, FI, 53100 LAPPEENRANTA
PalkkausMääritä
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa08.02.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.02.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/12330/34395474/fi_FI
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10578050
Työnantajan viite46023

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin