Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lead Generation Manager

Lead Henkilöstöratkaisut Oy Helsinki

MicroMedia Oy on B2B -markkinoinnin ja myynnin asiantuntijayritys.

Haemme asiakkaallemme MicroMedialle Helsinkiin Lead Generation Manageria B2B markkinoinnin ja myynnin tehtäviin.

Etsimme bisneshenkistä ja tavoitteellista henkilöä, jolla on palava halu kehittyä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä sekä ymmärtää ja ottaa haltuun digitaalisen markkinoinnin keskeiset kanavat ja työkalut. Intohimosi on asiakastyö ja haluat varmistaa, että asiakkaiden liiketoiminta on menestyksekästä.

Lead Generation Managerina tehtäviisi kuuluu vetää projektipäällikön roolissa MicroMedian asiakkaille tehtäviä soittoprojekteja ja liidituotantohankkeita. LGM:n tehtävässä toimit osana PreSales liiketoimintayksikön työnjohtoa. Työ sisältää asiakasvastuuta, sisäisiä kehitysprojekteja, digikanavien hyödyntämistä sekä asiakasprojekteihin perehdyttämistä. Tehtäväkuvassa olennaista on projektihallinta sekä ihmisten motivointi. Huolehdit myös projektien laadukkaasta läpiviennistä, sparraat soittotiimisi asiakasneuvottelijoita sekä raportoit projektien etenemisestä.

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan ja viihtyisän työskentely-ympäristön Bulevardilla. Saat erittäin kattavan perehdytyksen moderniin markkinointiin ja myyntiin sekä monikanavaiseen tapaan tuottaa liidejä asiakkaille. Digitaalinen markkinointi sekä työkalut ovat tekemisen keskiössä, joten tulet oppimaan ja ottamaan haltuun keskeiset digitaalisen markkinoinnin järjestelmät osana laadukasta markkinointia ja liidituotantoa.

Odotamme sinulta kovaa asennetta sekä halua oppia ja kehittyä liidigeneroinnin ammattilaiseksi. Alaan liittyvä koulutus, kokemus myynnin ja markkinoinnin tehtävistä, projektityöstä sekä B2B asiakaskontaktoinnista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Sinulla on erinomaiset verbaaliset sekä kirjalliset taidot ja roppakaupalla tilannetajua.

Tässä on loistava näytön paikka kehittyä modernin markkinoinnin ja myynnin ammattilaiseksi, joten älä epäröi - myy itsesi meille haastatteluun!

Täytä hakemus osoitteessa www.lead.fi 2.4.2020 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.lead.fi
YhteystiedotLisätietoja saat soittamalla Minna Vornilalle/LEAD puh. 050 336 8498.
Työpaikan osoite00180 HELSINKI
PalkkausKuukausipalkka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.04.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.lead.fi
Ilmoitus jätetty25.03.2020
Ilmoitusnumero10310702

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin