Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluneuvoja

Lead Henkilöstöratkaisut Oy Tampere

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut Palveluneuvojan tehtävästä.

LEAD hakee Elisalle Palveluneuvojia Tampereelle.Työvuoroja voidaan järjestellä joustavasti, joten tehtävä sopii erinomaisesti vaikkapa opintojen oheen.

Palveluneuvojana olet luomassa erinomaisia asiakas- ja ostokokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja palvelet mahdollisesti myös muissa kanavissa (chat, sähköposti) myöhemmin. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Heittäytymiskykysi avulla opit tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita.

Tärkeintä tässä työssä on halu tuottaa asiakkaille iloa ja kyky tunnistaa myynnin paikat. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti erilaisiin asiakastilanteisiin.

Tässä työssä pärjää mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:
Sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä tai ihmisten parista toimimisesta.
Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä.
Pärjäät asiakastyössä suomen ja englannin kielellä. Ruotsista plussaa!


Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esimiesten johtamana. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua. Aluksi työaika on arkisin klo 7.45-20 ja myöhemmin mahdollisesti lauantaisin klo 9.45-16.45. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Työ alkaa 12.10.2020 tai myöhemmin.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 1.10.2020 mennessä.


LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.
WWW-osoitehttp://lead.fi
YhteystiedotLEAD/Minna Vornila, minna.vornila@lead.fi / 050 336 8498
ja LEAD/Laura Vesa, laura.vesa@lead.fi / 040 743 3717
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausICT-tes(11,82€/h), kielilisä, kannusteet
Työ alkaa12.10.2020, tai myöhemmin
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.10.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.lead.fi
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461324

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin