Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hieroja

Leaf Areena Oy Turku

HIEROJA

Oletko kiinnostunut auttamaan ihmisiä voimaan paremmin, ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinvaivoja hieronnan avulla sekä lisäämään asiakkaidesi suorituskykyä arjessa ja liikunnassa hyvin tehdyn lihashuollon kautta. Pihlajalinna-konserniin kuuluva Forever kuntoklubiketju / Leaf Areena hakee nyt toimipisteelle hierojaa ammatinharjoittajaksi ja osaksi moniammatilaista tiimiämme. Olisitko sinä yksi uusista ammattilaisistamme?

Forever Fysion ammattilaiset ovat koulutettu tutkimaan liikettä ja siinä ilmeneviä haasteita. Käytämme hierontaa osana kunto- ja aktiiviliikkujan lihashuoltoa, palauttaaksemme istumatyöntekijöiden työpäivän rasituksia ja vähentääksemme asiakkaidemme stressiä. Vahvuutemme on ennaltaehkäisevä ote ja asiakkaan aktivoiminen osaksi omaa kuntoutumistaan. Tämän vuoksi hieronnan tavoite määräytyy meillä aina huolellisen alkuhaastattelun pohjalta. Osaamme ottaa hyvin huomioon yksilölliset tarpeet ja opettamaan asiakasta toimimaan kehoa oikein kuormittaen, ennaltaehkäistäkseen uusia lihaskireyksiä ja niistä aiheutuvia toiminnanhaittoja. Koska yksi hierontakerta harvoin riittää edellä mainittuun, panostamme pidempikestoisiin asiakassuhteisiin myös hieronnan puolella.

Forever on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita tarjoava kuntoklubiketju. Yrityksemme kasvaa voimakkaasti ja etsimme jatkuvasti uusia liikunta-alan osaajia edistämään suomalaisten hyvinvointia. Haemme joukkoomme nyt hierojia osaksi moniammatillista tiimiämme.

Palvelutarjontaamme kuuluu mm. Suomen suosituinta yksilövalmennusta, Fustra, markkinoiden monipuolisin lajitarjonta, fysioterapia, hieronta sekä ryhmäliikuntaa vauvasta vaariin.

Tehtäväsi moniammatillisessa tiimissä:
Työtehtäviisi kuuluu hierojan hoitotyöt osana moniammatillista tiimiämme ja aktiivinen asiakashankinta sekä myyntityö. Autat asiakkaitamme saavuttamaan pysyviä muutoksia arjessa, vähentämään lihaskireyksiä sekä lisäämään suorituskykyä.

Toivomme sinulta:
Hakijoilta odotamme hyviä tiimitaitoja, myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä positiivista ja innovatiivista asennetta.
Toivomme, että olet valmis hyppäämään oman mukavuusalueesi ulkopuolelle, halukas kehittämään itseäsi hieronnan ammattilaiseksi sekä myynnin osaajaksi. Edellytämme hakijalta hierojan ammattitutkintoa. Kertyneiden kokemusvuosien sijasta, arvostamme vieläkin korkeammalle intohimoisen asenteen kehittyä hieronnan rautaiseksi ammattilaiseksi osana Forever-kuntoklubiketjua.

Tarjoamme sinulle:
Foreverilla pääset työskentelemään alan innovatiivisimmassa yrityksessä, kannustavassa ja viihtyisässä työilmapiirissä sekä korkeatasoisissa puitteissa. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua alan parhaisiin koulutuksiin ja kannustavan palkkiojärjestelmän. Samalla pääset nauttimaan voimakkaasti kehittyvästä alasta ja sen monista mahdollisuuksista. Toimit tärkeänä osana fysioterapia-, hieronta- ja yksilövalmennustiimiämme ja saat laajan asiakaskunnan käyttöösi.

Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen pasi.kuutti@leafareena.fi, valitut henkilöt kutsutaan erikseen haastatteluun.

Vapaamuotoiseen hakemukseen pyydämme lyhyen vastauksen kysymykseen: Kerro sinun
mielestäsi hierojan kolme tärkeintä tehtävää osana moniammatillista tiimiä?
WWW-osoitehttp://www.leafareena.fi
YhteystiedotPasi Kuutti, puh. +358400 944 294 (mahdolliset soitot kello 10-16 välillä)
pasi.kuutti@leafareena.fi
Työpaikan osoiteKärsämäentie 35, 20360 TURKU
Palkkausyrittäjä
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusLähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen pasi.kuutti@leafareena.fi
Ilmoitus jätetty21.10.2020
Ilmoitusnumero10495759

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin