Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Linja-autoasentaja

Lehtimäen Liikenne Oy Lahti

Lehtimäki Group on matkailualan yritysryhmä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1932. Yritysryhmään kuuluu tilausajoja monipuolisella bussikalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot, paikallisliikennettä Päijät-Hämeessä harjoittava Lehtimäki Liikenne sekä täyden palvelun matkatoimisto Lehtimäki Matkat. Yrityksen toiminta perustuu ensisijaisesti asiakastyytyväisyyteen. Liiketoimintoja on asiakaslähtöisesti kehitetty ja monipuolistettu viime vuosien aikana huolehtien samalla kustannustehokkaasta toiminnasta kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Yritysryhmä työllistää noin 180 henkilöä ja käytössämme on 100 linja-autoa. Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä ja Heinolassa.

Haemme LINJA-AUTONASENTAJAA huolto- ja korjaustehtäviin nuorekkaaseen joukkoomme Lahden Nastolassa sijaitsevalle varikollemme.

Huollamme ja korjaamme kalustomme omalla nykyaikaisella huoltokorjaamolla.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus linja-autojen huolto- ja korjaustoiminnasta, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys, sekä kyky kehittyä ammatissaan. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen sähkö-, väylä- ja ilmastointitöistä sekä it-osaamisen. Tarjoamme monipuolisen päivätyön.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.lehtimakigroup.fi
YhteystiedotYhteydenotot Juha Kauppinen, juha.kauppinen@lehtimakigroup.fi
Työpaikan osoiteKukkastie 5, 15560 NASTOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.10.2019
Jätä hakemusjuha.kauppinen@lehtimakigroup.fi
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10096956

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin