Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hankintainsinööri toimitilarakentamiseen, Vantaa

Lehto Group Oyj Vantaa

Nyt haemme tiimimme täydennykseksi hankintainsinööriä Vantaalle Tikkurilaan (karttalinkki). Tehtäväsi koostuvat uudisrakentamisen hankintatehtävistä.

Hankintainsinööriksi?

Tämä on monipuolista hommaa ja sopii esimerkiksi työmaainsinööri- tai työnjohtotaustaiselle henkilölle. Hankintainsinööri vastaa omien vastuuprojektiensa rakennusteknisistä aliurakka- ja materiaalihankinnoista yhteistyössä suunnittelun- ja tuotannon johdon kanssa, joten toimit osin myös työmaalla.

Etsit uusia kumppaneita, hoidat hankintaprosessin aina tarjouspyyntöjen laadinnasta sopimuksiin ja tilauksiin saakka. Ylläpidät myös hankinta- ja toimittajarekisteriämme, osallistut hankintaan liittyvien asioiden tiedottamiseen sekä muihin projektien aloituspalavereissa sovittuihin tehtäviin.

Meillä on useita vakiintuneita yhteistyökumppaneita, joiden lisäksi tarvitsemme myös lukuisia uusia toimittajia. Sinun ei siis tarvitse aloittaa nollasta, mutta myös omalle kädenjäljelle on tilaa. Kuulisimmekin mielellämme millaisia kumppaniverkostoja sinulla on mahdollisesti takataskussasi.

Etsimämme henkilö

Sinulta toivoisimme:

aiempaa hankintakokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa (AMK/DI) tai muutoin hankittua vahvaa talonrakentamisen tuntemusta

hankintasopimusehtojen tuntemusta

halua oppia alan parhaita käytäntöjä hankintatoimessa

Uudessa tehtävässä voit aloittaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. voit halutessasi kysyä myös lisätietoja tehtävästä Tuotantojohtajaltamme, Arposen Timolta: 040 553 9950 tai timo.arponen@lehto.fi.

Haku päättyy 26.4.2021. Ethän kuitenkaan jää odottamaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme haastatteluvaiheeseen heti, kun sopiva tyyppi löytyy.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
WWW-osoitehttp://lehto.fi
YhteystiedotMarko Väänänen,

marko.vaananen@lehto.fi
Työpaikan osoiteVäritehtaankatu 8, 01300 VANTAA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy26.04.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ats.talentadore.com/apply/Hankintainsin%C3%B6%C3%B6ri-toimitilarakentamiseen%2C-Vantaa/m22Vrm
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Hankintainsin%C3%B6%C3%B6ri-toimitilarakentamiseen%2C-Vantaa/m22Vrm
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694448
Työnantajan viitePX0R

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin