Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

LVI-projektipäällikkö puukerrostalorakentamiseen,

Lehto Group Oyj Vantaa

Nyt etsimme Lehto Asunnoille LVIprojektipäällikköä puukerrostalorakentamiseen. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti, kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä. Työpisteesi sijaitsee Vantaan Tikkurilan konttorillamme (karttalinkki).

Vastaat projektien LVItöiden taloudellisesta ja laadullisesta onnistumisesta sekä osallistut urakoitsijavalintoihin ja hankintoihin. Toimit myös vastuullisena KVV ja IVtyönjohtajana. Lisäksi pureudut työssäsi tehdastuotteiden laadunvalvonta ja kehitystehtäviin.

Toteutamme LVIurakoinnin työurakkana aliurakoitsijoillamme, mutta pidämme kuitenkin jokaisella työmaalla "ohjat omissa käsissä" siten, että meiltä tulee kohteen KVV ja IVtyönjohtaja.

Oletko enemmän perinteiden kannattaja vai tienraivaaja?

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään ekologisen ja teollisesti tuotetun puukerrostalokonseptin parissa. Lehto kehittää kestävää, kodikasta ja kohtuuhintaista asumismuotoa puurakentamisen ympärille, missä korostuvat ekologisuus ja kotimaisuus. Teollisesti tuotettuna puukerrostalon konseptina Lehdon malli on Suomen ensimmäisiä.

Tulet huomaamaan, ettemme ole mikä tahansa perinteinen rakennusliike. Käytämme rakentamisessamme mahdollisimman paljon esivalmisteisia komponentteja, jotka valmistetaan omilla tehtaillamme. Pyrimme käyttämään vakioratkaisuja kaikilla työmaillamme, jolloin saamme laadun pysymään tasaisena ilman työmaakohtaista vaihtelua. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työssäsi vakioratkaisuihimme osallistumalla ideointiin ja toteutukseen.

Tietomallintamisen hyödyn ymmärtäminen on myös tärkeää, sillä tietomallintamisen rooli rakentamisessamme vahvistuu voimakkaasti. Tätä varten olemme perustaneet omalle porukallemme tietomallivalmennuksen yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa, lue lisää täältä.

Tässä tehtävässä pysyt siis alasi osaamisen kärjessä. Kannustamme sinua kehittämään ja ylläpitämään osaamistasi esimerkiksi tarjoamalla kattavat opiskelumahdollisuudet työn ohella.

Suosittelemme lämpimästi ottamaan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on

- LVIalan insinööri tai teknikkokoulutus (KVV ja IVluvat)

- intoa perinteisten rakentamisen toimintatapojen haastamiseen sekä halua oppia uutta ja olla kehittämässä uusia ratkaisuja uudistuotannon LVIpuolelle

- vähintään noin kolme vuotta kokemusta LVIprojektinjohdosta työmaalta

- taitoa tehdä nopeitakin päätöksiä

Työaikasi on 37,5 h/vko, sinulla on liukuva työaika sekä etätyömahdollisuus. Työkohteet sijaitsevat pääosin EteläSuomessa, joten työ sisältää jonkin verran matkustamista alueella. Työkielemme on suomi.

Ollaanpa kuulolla!

Voit tiedustella lisää tehtävästä talotekniikkapäälliköltämme Mikko Jakobssonilta puhelimitse 040 771 1134 tai sähköpostitse mikko.jakobsson@lehto.fi. Voit myös jättää meille vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen lomakkeen kautta sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Haku päättyy 8.5.2019. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
WWW-osoitehttp://lehto.fi
YhteystiedotMikko Jakobsson
Talotekniikkapäällikkö
040 771 1134
mikko.jakobsson@lehto.fi
Työpaikan osoiteVäritehtaankatu 8, 01300 Vantaa, 01300 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy13.05.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/LVI-projektip%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6-puukerrostalorakentamiseen%2C-Vantaa-2019-04-15-Iina/m2LjkZ
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929586
Työnantajan viitePj2N

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin