Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kahvilatyöntekijä/tarjoilija

Leipomo Seppo Varpenius Ky Kouvola

Leipomo Seppo Varpenius on yli 30 vuotta alalla toiminut yritys, jonka käsintehtyjä tuoreita tuotteita myydään Kouvolan alueen kahviloissa. Naapantuura -kahvilat sijaitsevat kauppakeskus Veturissa ja Kausalassa, missä sijaitsee myös yrityksen leipomo. Kouvolan keskustassa palvelee uusi anniskelukahvila Naapantuura Café Bar ja Veturissa on lisäksi neljäs, omalla liikeideallaan toimiva kahvila, Café Sepostopol.

Etsimme nyt kesälomien tuuraajaa. Työtuntien määrä kolmessa viikossa 60-90.
Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta kahvila- tai ravintolatyöstä tai alan koulutusta. Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Ennen kaikkea olet iloinen ja intohimoinen asiakaspalvelija. Edellytämme lisäksi anniskelu- ja hygieniapassia. Baristan koulutus, ATK-taidot ja kielitaito katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista kahvilatyötä. Työpisteinäsi tulee ensisijaisesti olemaan Kouvolassa sijaitsevat kahvilat, mutta tarvittaessa työskentelet myös Kausalan työpisteissä. Tämän vuoksi ajokortti eduksi.
Hakemukset; kahvilanaapantuura@naapantuura.fi, lisätiedot Anu Jurvanen p. 0400 738843
WWW-osoitehttp://www.naapantuura.fi
Työpaikan osoite45100 KOUVOLA
PalkkausTes
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk, voi jatkua 3 kk;n jälkeen
Haku päättyy13.07.2020
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10389870

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin