Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä

Leppävirran kunta Leppävirta

Sosiaalityön tehtävät lapsiperheiden sosiaalityössä. Sosiaalityöntekijä arvioi lapsiperheiden palveluiden tarvetta, laatii asiakassuunnitelmat ja päättää asiakkaalle järjestettävistä palveluista. Asiakkuudet ovat joko sosiaalihuoltolain tai lastensuojelulain mukaisia. Työ on liikkuvaa, lapsia ja perheitä tavataan kotikäynneillä ja erilaisissa verkostoissa. Työ sisältää sekä itsenäistä työskentelyä että tiimityötä. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä päätöksentekokykyä. Arvostamme kokemusta lapsiperheiden ja lastensuojelun sosiaalityöstä. Toivomme työntekijältä kykyä jatkuvaan työn kehittämiseen.

Leppävirran kunnan sosiaali- ja perhetyössä saat tukea työssä jaksamiseen työyhteisöltäsi, esimieheltäsi sekä säännöllisesti järjestettävästä työnohjauksesta. Sinulla on mahdollisuus tehdä etätyötä, saat käyttöösi työhuoneen ja toimivat työvälineet.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia Suomessa. Kelpoisuusehdon täyttävien hakijoiden puutteessa tehtävään voidaan valita vain loppuvaiheen sosiaalityön opiskelija korkeintaan vuoden määräajaksi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään sovelletaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote sekä lääkärintodistus soveltuvuudesta työtehtävään.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
WWW-osoitehttp://leppavirta.fi
YhteystiedotLiisa Kallunki
Johtava sosiaalityöntekijä
puh 044-768 3552
liisa.kallunki@leppavirta.fi
Työpaikan osoiteSavonkatu 39, 79101 LEPPÄVIRTA
Palkkaus3333€/kk
Työ alkaa01.08.2020, 1.8.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.06.2020 klo 12:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/295070/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354414
Työnantajan viite295070

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin