Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Partner Manager / Myyntineuvottelija

Lets deal Finland Oy Helsinki

PARTNER MANAGER / MYYNTINEUVOTTELIJA - LET'S DEAL HELSINKI
Letsdeal.se perustettiin Ruotsissa maaliskuussa 2010 ja on tällä hetkellä Pohjoismaiden johtava diilisivusto. Tarjoamme lyömättömiä tarjouksia mm. tuotteista, ravintoloista, kahviloista, kauneudenhoidosta, tapahtumista, ja matkoista. Ruotsissa ja Norjassa tavoitamme päivittäin lähes kaksi miljoonaa käyttäjää kanaviemme kautta. Let's deal on osa Schibsted Media Groupia, kansainvälistä mediakonsernia jolla on 6800 työntekijää yli 30 maassa.

Let's deal etsii nyt Partner Manageria/Myyntineuvottelijaa tukemaan laajentumistamme Suomessa. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana yhdessä pohjoismaiden nopeiten kasvavimmista digitaalisista yrityksistä ja kehittyä innovatiivisessa ja energisessä ympäristössä työlleen omistautuneiden työkavereiden kanssa kansainvälisen mediakonsernin vahvalla tuella.

TIETOA ROOLISTA
Tulet olemaan ensisijaisesti vastuussa myynnistä ja asiakassuhteiden kehittämisestä olemassa oleviin asiakkaisiin. Vastaat myynnistä ja tapaamisten sopimisesta sekä uusien asiakkaiden hankkimisesta puhelimitse, aloille joihin lukeutuu mm. ravintolat, kauneudenhoito, tapahtumat ja kahvilat. Tulet hoitamaan koko myyntiprosessin alkaen asiakkaiden kartoituksesta aina myyntitapaamiseen, sopimuksen syntyyn ja yhteydenpitoon myynnin jälkeen. Tulet olemaan osa energistä ja innovatiivista myyntitiimiä. Löydät ja kehität liikesuhteita eri osa-alueilla, analysoit kohderyhmiä ja potentiaalisia uusia liikekumppanuuksia. Letsdealin päätoimipiste on Schibstedin toimistolla Helsingin ydinkeskustassa, jossa viihtyisät tilat jaetaan muiden Schibsted yritysten kanssa kuten Tori.fi ja Lendo.

SINÄ
Sinulla on mielellään kokemusta puhelinmyynnistä tai B2B-myyntityöstä hyvin tuloksin. Sinulla on
kokemusta aktiivisesta myynnistä ja myyntitapaamisten sopimisesta puhelimitse. Hallitset Microsoft Officen käytön sujuvasti. Puhut ja kirjoitat suomea sujuvasti, sekä osaat hyvin englantia. Eduksi katsotaan mikäli osaat ruotsia ja omaat olemassa olevan kumppaniverkoston toimijoista kauneudenhoidosta, ravintoloista, kahviloista, ja tapahtumista.

KETÄ HAEMME
Sinulla on suuri intohimo myyntiin ja tulosten saavuttamiseen ja positiivinen asenne. Tykkäät aktiivisesta asiakasyhteydenpidosta puhelimitse. Työskentelet mielelläsi ryhmässä ja näet itsesi joukkuepelaajana. Otat vastuuta ja pystyt työskentelemään paineen alaisena. Olet energinen, tuloshakuinen ja vahvasti sitoutunut saavuttamaan tavoitteesi. Saat helposti kontaktin uusiin ihmisiin ja pidät pitkäaikaisten suhteiden luomisesta ja kehittämisestä. Olet suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja analyyttinen työsi kanssa. Olet motivoitunut ylläpitämään positiivista työilmapiiriä ja tuomaan esille ratkaisuita kehittääksesi toimintaamme Suomessa.

TIETOA LET'S DEALISTA
Letsdeal.se perustettiin Ruotsissa 2010 ja on tällä hetkellä Pohjoismaiden johtava diilisivusto. Tarjoamme lyömättömiä tarjouksia mm. tuotteista, ravintoloista, kahviloista, kauneudenhoidosta, ja tapahtumista. Ruotsissa ja Norjassa tavoitamme päivittäin lähes kaksi miljoonaa käyttäjää kanaviemme kautta. Tällä hetkellä meitä työskentelee noin 80 henkilöä Ruotsissa, 30 henkilöä Norjassa ja vuonna 2015 meidät valittiin Schibsted Groupin vuoden myyntiorganisaatioksi. Yrityksemme kulttuuri on yksi suurimmista menestyksen tekijöistämme, jossa arvojamme ovat ryhmätyöskentely, innovaatio, iloisuus, energisyys ja tulokset. Yrityksen takana on Schibsted Media Group ja joukko lahjakkaita yrittäjiä. Lue lisää mitä Let's dealilla tapahtuu osoitteessa: http://www.letsdeallife.se

HAKEMUS
Hakemusaika päättyy 31.1., mutta käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten sinun kannattaa jättää hakemuksesi heti.

Please apply with an english resume.
- See more at: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1106&ProjectId=144875&DepartmentId=19021&AdvertisementId=100425&IsAdPreviewRequest=true#sthash.03IlTjmh.dpuf
Yhteystiedot-
Työpaikan osoiteKeskuskatu 1 B, 00100 HELSINKI
Palkkauskiinteä+provisio
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2017
Ilmoitus jätetty11.01.2017
Ilmoitusnumero9133942

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin