Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yrittäjä

Lieksan Matkakaverit T:mi Lieksa

Katso yrityksen esittelyvideo täältä: https://www.youtube.com/watch?v=tk5KGrd2WRA

Lieksan Matkakaverit ja Lieksan Sataman Grillitupa etsii jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Ensisijaisesti ollaan luopumassa Ruunaalla Siikajärven rannalla olevasta lomakylästä ja jos ostaja löytyy niin myös Grillituvasta Lieksan satamassa.

Lieksan Matkakaverien koskenlaskut tarjoavat huimia seikkailuja, tekemisen riemua ja rentouttavaa rauhaa Ruunaan koskilla. Toiminta keskittyy Ruunaalle Raunin kylään (Siikarannantie 6, 81750 Pankakoski). Raunin kylästä asiakas löytää majoituspalvelut, tilausravintolan, ranta- ja savusaunan ja rentouttavan lämminvesipaljun.

Yrityksen tuotteita Ruunaalla ovat majoitus ja ruokailu, kumilauttakoskenlaskut, koskiuinti sekä koskikalastus-, patikka- ja melontaretket. Hauskaa yhdessä tekemistä ovat myös metsäolympialaiset. Asiakkaita on yksityisestä yrityksiin ja seuroihin. Majoitusta on n. 25 hengelle. Ruunaa on maineeltaan erittäin hyvä matkailupaikka.

Jatkajalta toivotaan intohimoa ja osaamista luontoon, metsästykseen, kalastukseen sekä muihin aktiviteetteihin. Myös liiketoiminnasta pitää olla peruskäsitys. Tulevaisuuden visiot keskittyvät ennen kaikkea ulkomaan markkinoiden tavoitteluun, jossa on paljon käyttämätöntä potentiaalia. Raunin majan miljöö sopii erinomaisesti kalastus ja erämatkailuun.

Lieksan Satamagrilli sijaitsee erinomaisella paikalla Lieksan satamassa, osoitteessa Braheantie 14, 81700 Lieksa. Yrityksellä on myös uskollinen, toimintaa arvostava ja alati kasvava asiakaskunta. Grilli on suosittu paikallisten asukkaiden ja heidän lähipiirinsä lisäksi myös lähikunnissa Lieksan Sataman grilli tunnetaan. Grilli on rakennettu uudestaan vuonna 2018 - tämä tarkoittaa, että jatkaja pääsee heti tuliterän, valmiin kokonaisuuden puikkoihin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule käymään! Lisätiedot ja tilinpäätöstiedot täältä: https://yritysporssi.businessjoensuu.fi/index.cfm?action=showDetails&itemID=4835
WWW-osoitehttp://ruunaa.eu
YhteystiedotRauni Hietanen, Lieksan Matkakaverit, p. 040 7085726, rauni@ruunaa.eu
Jan Kontiainen, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Jatkis-hanke, p. 040 555 4348, jan.kontiainen@yrittajat.fi
Joonas Hiltunen, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Jatkis-hanke, p. 050 448 8468, joonas.hiltunen@yrittajat.fi
Työpaikan osoiteSiikarannantie 6, 81750 PANKAKOSKI
PalkkausYrittäjän palkka
Työ alkaaHeti, kun jatkaja löytyy
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty11.05.2020
Ilmoitusnumero10345480

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

60 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin