Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lindström: Sähköasentajan pätevyydet omaava ku...

Lindström Oy Oulu

Me Lindströmillä huolehdimme ihmisistä työssä. Joustavat ja arkea helpottavat tekstiilivuokrapalvelumme parantavat asiakkaidemme turvallisuutta, hygieniaa ja yrityskuvaa. Olemme vastuullinen työnantaja ja huolehdimme työntekijöistämme. Lindströmillä työskentelee yli 4000 ihmistä Euroopassa ja Aasiassa. Konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 358 miljoonaa euroa. Visiomme on olla vakavarainen, puolen miljardin euron yritys, jonka sitoutuneet työntekijät tuottavat erinomaisen asiakaskokemuksen. http://www.lindstromgroup.com/fi

?Tervetuloa tiimiimme, jossa sinua odottavat mahtavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Pääset sopivasti mukaan tuleviin kehitysprojekteihin ja sinulla on mahdollisuus päästä osaksi kasvavaa yksikköämme.? - Sari Oravainen, Oulun Palvelukeskus

Oletko innokas kunnossapidon kokenut ammattilainen tai nouseva tähti? Haluaisitko päästä mukaan suomalaisen yrityksen menestystarinaan auttamaan meitä palvelukeskuksemme kunnossapidosta? Haemme joukkoomme positiivista ja ahkeraa kunnossapitohenkilöä Oulun palvelukeskukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tehtävä antaa sinulle?

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä pesula-alan kunnossapidon ammattilaiseksi. Saat avuksesi suomalaisen verkoston ammattilaisia kollegoistasi muissa palvelukeskuksissamme ympäri Suomea. Työsi on monipuolista, itsenäistä ja pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työpäiväsi koostuvat monista eri tehtävistä. Tämä tehtävä antaa hienon mahdollisuuden päästä kasvamaan kunnossapidon ammattilaiseksi ja osaksi isoa konserniamme, joka tukee sinua tehtävässäsi. Olemme uudistamassa ja kehittämässä tulevia tehtäviäsi sekä työympäristöä, ja tähän kehitystyöhön haluamme sinut mukaan!

Mitä työpäiväsi sisältävät?

Tehtävänäsi on varmistaa, että pystymme lunastamaan asiakaslupauksemme ja työlläsi varmistaa palvelukeskuksen ja työkavereidesi toiminta. Tehtävissäsi pääset kehittymään koneiden, laitteistojen ja kiinteistön ennakkohuolloissa ja vikakorjauksissa. Lisäksi toivomme sinun hoitavan varaosien tilaukset, varaosavaraston ylläpidon sekä raportointityöt. Seuraat myös aktiivisesti prosessin toimivuutta ja laatua ja huolehdit energiatehokkuudesta.

Mitä tehtävässä menestyminen vaatii sinulta?

Uskomme läpi työuran oppimiseen ja kehitämme jatkuvasti henkilöstöämme. Tehtävässä kriittisinä osa-alueina menestymiseen pidämme:

- Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, energinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita.
- Tykkäät tuoda omia kehitysideoitasi esille.
- Sinulla on työtä tukeva ammatillinen koulutus, kuten sähkö-, lvi-, automaatio-, koneasentajan tai muu tekninen koulutus.
- S3 pätevyys tulee olla suoritettuna sekä hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on henkilöstö- ja asiakaslähtöinen perusasenne sekä hyvät ryhmätyötaidot ja aktiivinen työote. Eduksi katsotaan myös tekninen harrastuneisuus, sekä lisäkoulutukset mm. sähköturvallisuus-, tulityö- ja työturvakurssit. Me huolehdimme osaamisestasi, mikäli kaikkia et ole vielä ehtinyt opiskella. Työsuhteesi alkaa sopimuksen mukaan ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan. Työ on vuorotyötä.

Kiinnostuitko? Jos jokin asia jäi mietityttämään, kysy rohkeasti lisää palvelupäällikkö Sari Oravaiselta (sari.oravainen@lindstromgroup.com, 040 8200 976). Tavoitat Sarin parhaiten sähköpostitse ja puhelimitse 15.1 klo 8-16 ja 18.1 klo 8-16 ja 24.1 klo 8-11.Lähetä hakemuksesi ja CV:si tehtävään sähköisen hakulomakkeemme kautta 28.1.2019 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.lindstrom.fi
YhteystiedotKysy rohkeasti lisää palvelupäällikkö Sari Oravaiselta (sari.oravainen@lindstromgroup.com, 040 8200 976)
Työpaikan osoitePiuhakuja 3, 90630 OULU
PalkkausAlan TES:n mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.01.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://lindstrom.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=676&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty11.01.2019
Ilmoitusnumero9813861
Työnantajan viite676

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin